uffff jestem
mela zjadła kaszke co prawda jedzac klapala oczyma ledwo patrzac ,dałam jej piciu i w ciagu 30 sekund padła z buzią rozdzawioną teraz spi jakies 15 min...
ale miałam dzis same nie miłe przeboje , tak jak pisałałam wyszłam o 12 na spacer o do banku ,wziasc kase ,opłaty porobic ,potem miały byc zakupy,a le nonono wchodze do banku wypełniłam przelew co kaska miała byc dla mnie ,babka wszystko wypisała wydrukowała juz dowód wypłaty ,a tu patrzy
,a tam jajaaaaaaaaaa wszystko pogmyrane ,mezu wysłał mi tyle i tyle miało byc tyle i tyle ,a tam
dziwy nad dziwami zle przeliczona waluta funt ,a wypłata jeszcze lepiej w dolarach i wogóle wszystko bez sensu , babka w stres bo juz wydrukowałaa dwod wypłaty i nie wie jak anulowac
ja tymbardziej niewiedziałam to jej bracha
pierwszy raz sie jej to zdarzyło od tylu lat
mysle se no pieknie kasy nie dostane jak takie jaja zagineła no nie niby była ale popier.... to wszystko ,ze rak ani nóg to nie miało , zaczeła wydzwaniac wszedzie faksy wysyłac ,podawali jej zły numer ,a trza było to wyprostowac jakos , mała mi zasneła wkoncu w wózku ,a po godzinie wyszłam miałąm dosc wciekła
kazała przyjsc za dwie godziny bo tak jest w instrukcji no to ok, wkurzona poszłam do mamy bez zakupów i objadu w domu nie miałam na nic talentu ,ani checi , w miedzyczasie nakariłam tam mała i poleciałam sama na poczte złozyc ta reklamacje bo kazali mi sie zglosic po 3 tygodniach , no to dała mi druczek taki
,a tam tego pełnoooooooooooooooooooooo wypełnianie i mówi mi tylko sie niemozna nic pomylic bo nie przyjmą nie moze byc zadnego skreslenia ,ok 1 razem mi sie pomyliło posłżam po nastepny oczywiscie czekajac 2 raz w kolejce bo jakos ludzie tak głupio patrzyli no ok
postoje se dała nastepny i znowu tym razem mi sie nie zmiesciło takie tam małe krateczki jejuuuuuuuuuu
,sprawdziła zle 3 raz kolejka zaliczona
co za pojeb... kraj urzędasy
wypełniłałam kolejny stojac 4 raz w kolejce krew mnie juz zalewała ,ale sprawdziła naszczescie juz było ok dała pokwitowanie i do domu
30 min nie moje ..
po drodze zaliczyłam bank dowaiadujac sie co jest? nic cisza nie odpowiadaja ,znowu gdzies dzwoni babka dali jej zły numer faksu wczesniej i nic nie przyszło kazali znowu wysłac ja pierrrrrrr
wysłała kazała tamta jej czekac sprawdzaja w warszawie -głównej siedzibie wkradł sie jakis bład w systemie trza wyjasnic ,wkurzona dałam jej nr. komór masz babo dzwon do mnie wrazie czego
ide do domu
,poszłam dobrze , ze blisko mama mieszka wstawiłam wode na kawe patrze
dzwoni ona prosze przyjsc juz anulowali -odebrac pieniadze ufff masakra to juz koniec ,poszłam no i po wielkich walkach wkoncu udało sie ,nie ludzie zawinili tylko komputery, ile mnie nierwów to kosztowało
.. dlaczego akurat na mnie padło ? wrrrrrrrrrrrrrrrr
padam na ryjek ,ale was zakreciłam w tym wszystkim ,troszke było inaczej ,ale to tylko tak wam mogłam w skrócie napisac , biegałam wiecej razy ..........
[ Dodano: 2008-01-28, 22:10 ]
aaaaaaaaaa teraz cos milszego objecany filmik z chodzenia
biega jak szalona
http://pl.youtube.com/watch?v=WrUfVprY30A
http://pl.youtube.com/watch?v=QydMlw2uvl0
[ Dodano: 2008-01-28, 22:13 ]
wielkie brawa
dla
EMi
[ Dodano: 2008-01-28, 22:14 ]
jutro ide do fryzjera i mam wszystko gdzies ... zetne te długie kołtunichy bo mnie juz wkurzaja
[ Dodano: 2008-01-28, 22:25 ]
gosiu śicznie wyglądasz w tej czapuni ,bardz mi sie podobasz
krasiwaja dziołcha niestetynie mogłam ci nic wysłac bo miałam tez problem z siecia kupiłam zasilenie ,a nie mogłam zadzwonic na numer zeby zasliic karte po drodze wbiegłam jeszcze do
ORANGE O POMOC ,pomogli
,ale miałam latania