No i witam Anie jakos do tej pory zapominalam to uczynic. Wybaczysz, prawda??
Eve zgadza sie, mam pasemka. Nie bylo mojej fryzjerki i pojechalam zrobic sobie wloski do Krakowa. Nigdy wiecej! Jak uslyszalam cene to myslalam ze z krzesla spadne. A powiedz mi kochana, oczywiscie w UK bedziesz miec dostep do internetu?? No i wogole gdzie zamieszkacie, w jakim miescie?? Bo nie wiem czy nie przegapilam tej informacji (w Liverpoolu czy sie mi zdaje??). No i jak dlugo potrwa rehabilitacja Szymonka?? Duzy juz z niego chlopak wiec pewno z czasem polubi te cwiczonka. Ile on juz wazy?? A i bylabym zapomniala, masz takie zdjecie w sklepie Early Days, fajne ubranka, ja mam kilka, pizamki i taki komplecik bluzka plus spodnie, bardzo je lubie!
No i z tego co zauwazylam bylo cos o pobieraniu organow, chyba burzliwy temat co nie?? Wiec moze nie bede wnikac bardziej... Ja szanuje decyzje kazdego... Sama nie wiem jaka bylaby moja, no i moze tyle wystarczy...
Kocura to ja tez bym chciala kawaleczek, chociaz dzis sama robilam torta malinowego dla znajomego co ma dokladnie dzis urodziny

Justynko a wy dalej z M. na odleglosc?? Bylas u niego w Wiedniu?? No i co z tajemniczym pierscionkiem??

No i uciekam!
Buziaki, do juterka