Kicia no w Norwegii jest problem z innym mleczkiem niz Nan, oprocz tego moge wybrac Hipp albo cos co sie nazywa Smofolk, tak wiec lipa, szkoda ze nie ma Bebiko albo Bebilonu... Dzis popoludniu znowu byl placz i kupki nie ma, tak mi biedaczka szkoda, no ale musze go meczyc ta 2 bo przeciez wiecznie na jedynce byc nie mozemy... Mam nadzieje ze przetrwamy. No i soczek dawalam, dzis nawet pil dwa razy plus herbatka, olej rzepakowy do mleka i juz sama nie wiem co moge wiecej... Bo czopkow glicerynowych nie ma niestety...Ostatnio pomogl nam soczek ze sliwek wiec chyba musze jutro sie do sklepu wybrac. Trzymam kciukaski za powrot Kacperka do zdrowka. Na pewno wszystko bedzie dobrze!!
No i witam Anie jakos do tej pory zapominalam to uczynic. Wybaczysz, prawda??
Eve zgadza sie, mam pasemka. Nie bylo mojej fryzjerki i pojechalam zrobic sobie wloski do Krakowa. Nigdy wiecej! Jak uslyszalam cene to myslalam ze z krzesla spadne. A powiedz mi kochana, oczywiscie w UK bedziesz miec dostep do internetu?? No i wogole gdzie zamieszkacie, w jakim miescie?? Bo nie wiem czy nie przegapilam tej informacji (w Liverpoolu czy sie mi zdaje??). No i jak dlugo potrwa rehabilitacja Szymonka?? Duzy juz z niego chlopak wiec pewno z czasem polubi te cwiczonka. Ile on juz wazy?? A i bylabym zapomniala, masz takie zdjecie w sklepie Early Days, fajne ubranka, ja mam kilka, pizamki i taki komplecik bluzka plus spodnie, bardzo je lubie!
No i z tego co zauwazylam bylo cos o pobieraniu organow, chyba burzliwy temat co nie?? Wiec moze nie bede wnikac bardziej... Ja szanuje decyzje kazdego... Sama nie wiem jaka bylaby moja, no i moze tyle wystarczy...
Kocura to ja tez bym chciala kawaleczek, chociaz dzis sama robilam torta malinowego dla znajomego co ma dokladnie dzis urodziny Wyszedl nawet calkiem calkiem. No i oczywiscie zloz Kocurowi Buremu wszystkiego naj naj!!
Justynko a wy dalej z M. na odleglosc?? Bylas u niego w Wiedniu?? No i co z tajemniczym pierscionkiem?? Nie wiem czy cos pisalas na ten temat bo nie nadrobilam jeszcze czytania...
No i uciekam!
Buziaki, do juterka