Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 11:52

w sumie to nawet nie mam takiej potrzeby żeby wychodzic samej a z drugiej strony nie mam do kogo bo przeprowadzilismy sie i niestety prawie nikogo tu nie znam :ico_placzek: mąż pewnie by sie zgodził bo to Kochany człowiek ale czasem tak jak poczytam sobie posty karolinki to tak mi sie zal zrobi ze nigdzie nie chodze
:ico_olaboga: uuuuulalalal Jula Kupale zrobiła lece ja przebrać............

[ Dodano: 2008-02-05, 11:10 ]
hihi sytuacja opanowana :ico_haha_01:
aaa miałam sie pytać wasze dzieciaczki tez sa tak zafascynowane telewizorem bo jak tylko u nas włączymy telewizor to Jula patrzy w niego jak zaczarowana a jak juz leca reklamy to nawet okiem nie mrugnie zeby czasem czegos nie stracic

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 12:16

a u mnie sie chyba grypa żoładkowa szykuje :ico_placzek:
dzwonił do mnie wychowawca i mówi ,ze mojego syna brzucho boli ,był u pielegniarki dała mu krople ,ale nic nie pomaga 9zwolnił go) ,fakt widziałam rano dziś miał taką jakąś niewyrazna mine , ja niewiem jak ja to przezyje- w zeszłym roku wszyscy to przechodzilismy po kolei zaczeło sie od dziecaków ,a skonczyło na M , przez to nonono znalazłam sie w szpitalu w 36tc ze skórczami przez to haftowanie i biegunke , ale naszczescie udało ie zatrzymac akcje zastrzykami bo jeszcze był czas , a ja przeleżałam tydzien ... teraz se tego niewyobrazam jeśli mała dostanie to bedzie istny koszmar :ico_olaboga: juz to przerabiałam kiedys jak moje dzieci były małe to jest istny koszmar na dwa końce qrde nooooooooooo :ico_zly: co za syf w tympowietrzu jest :ico_zly:

[ Dodano: 2008-02-05, 11:18 ]
gozdzikowa [size=200]mela[/size] az tak bardzo to nieee ,przez chwile tylko popatrzy gdy cos ciekawe ,albo jak muzyczka gra to tancuje na całego ,ale sie nie przygląda ,az taką maniaczką to nie jest :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

05 lut 2008, 12:23

o co wam chodzi przepraszma????????????? to juz nie moge wychodzic z kolezankami ???? nie rozumiem :( ja wychodze ze znajomymi a on jezdzi na ryby ale razem tez wychodizmy neiwiem o co wam chodzi:(
co do telewizora Gozdzik to mooj to maniak telewizyjny:) ja go tak nazywam o jak tylko widzi tv to wlepia oczka jak sie go karmi to dobrze ale jak nie je to mu nie daje ogladac

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 12:30

karola wnioskujac z twoich postów to robisz to nagminnie :ico_sorki: ale czy moze nam sie tak wydaje? :ico_wstydzioch: sorki ale nie daje sie juz tego czytac :ico_sorki:, moze chcemy ci tylko w delikatny sposób cos uswiadomic ,ze to do dobrego nie prowadzi i nikt nie chce sie tu kłucic :ico_nienie: nie nie
Ostatnio zmieniony 05 lut 2008, 12:45 przez Duszka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 12:44

ee troche dziewczyny przesadzacie tak najerzdzacie na Karoline forum jest po to zeby pisać jesli ona ze swoim Mezem prowadzi takie zycie to ich sprawa jesli im to pasuje to my nie mamy tu nic do gadania ale wiadomo kazdy ma prawo pisac swoje zdanie
bo po to tu jestesmy zeby pisac o wszystkim co nas boli cieszy drazni

[ Dodano: 2008-02-05, 11:48 ]
beatris75, może to nie zadna grypa żołądkowa moze cos mu zaszkodziło róznie to bywa moze cos zjadł a teraz mu siedzi na zołądku

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 12:53

gozdzik ,ale ja nie mam nic przeciwko tylko tu nie ma sie czym chwalic bo troche to głupio wygląda ,racja kazdy robi na co ma ochote ,ale mi np. było by głupio w taki sposób pisac bo troche mi zal pary osóbek :cry:

karola :ico_sorki: nie chciałam urazic ...nie było tematu :589:
włąsnie chciałam poruszyc ten temat skoro ona pisze.... nie zawsze kazdy musi widziec te plusy ... cosik na nie tez sie znajdzie :ico_nienie: po to tu jestesmy by sie wspierac i radzic ...chce zeby było dobrze (jeśli nad nia jakaś bomba wisi ) :ico_sorki:

[size=200] THE END[/size]

[ Dodano: 2008-02-05, 11:55 ]
gozdziku watpie ,że to jakś niestrawnosc :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 13:05

noi Jula poszła spac a ja lece szykować sobie sniadanko bo tak jakos zleciało ze nie miałm czasu sobie nawet zrobic tu prańko tu siamto a czas leci aaa jaka głodna jestem ze chyba konia z kopytami bym wszamała
Beciu ja bede trzymac kciuki zeby to jednak była niestrawność

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 13:11

dziecina spała 1,5 h wiec mykamy jesc zupke i na spacer

narazicho

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 13:17

Smacznego i udanego spacerku zyczymy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 lut 2008, 13:29

Ojjjejku co się porobiło!Widzisz Karola jeszcze niedawno miałaś pretensje ze cię olewamy,jak chcemy dobrze dla ciebie i cos chcemy ci uswiadomić to ty focha szczelasz :ico_noniewiem: to ja juz niewiem jak ci dogodzić!Nikt absolutnie niechce się kłucić,wyzywać cię albo jeszcze coś innego.Wiesz ja znam takie luźne związki,ale co to za zycie każdy w swoją stronę.Ale skoro wy taki związek preferujecie to oki,nam nic do tego!Więc zapomnij o temacie nic takiego nie było....OKI?

Michu spi juz od 30min.ale niedawno się przebudził z płaczem ale ululałam i śpi dalej---ach te zębole :ico_placzek:
Becia-ta grypa jelitowa była tez u nas w Poznaniu teraz dotarła do was! :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”