Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 13:46

Witajcie

W końcu udało mi się do Was dotrzeć :-D

Po pierwsze gorące życzenia dla wszystkich solenizantów dla Amelki Bartusia i Maciusia ogromne buziaki :ico_buziaczki_big:

gozdziku :ico_brawa_01: za 1000 posta :-D

Miałam troszkę urwania głowy i szczerze mówiąc wieczorem juz nawet siły nie miałam żeby tutaj zajrzeć :ico_wstydzioch: ale poprawię się obiecuję

Widzę że tutaj ostra dyskusja... Ale tak jak pisze Becia nie ma co roztrząsać tematu. Każdy ma swój rozum i robi to co uwaźa za słuszne. A forum jest od tego żeby pisać na nim o tym o czym się chce. Wydaje mi się że jednak powinno się mieć troszkę taktu w pisaniu postów. Takie jest moje zdanie.

A ja idę dzisiaj do lekarza bo skoro skończyłam z karmieniem piersią to wkońcu mogę radykalnie zadziałać na moje włosy. Idę po receptę na Biostyminę i będę działać :-)

Co do nocniczków to ja sadzam Emi od dawna. I nie widzę w tym nic złego.

Becia mam nadzieję że to nie żadna grypa żołądkowa :ico_olaboga:

A Emilka już od godzinki śpi na balkonie. Hihi odkąd ją odstawiłam od piersi to przesypia mi całe noce :-D A od poniedziałku już sobie postanowiłam że będziemy się uczyć spać w łóżeczku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 14:41

Aga26, witaj własnie miałm pisac gdzie ty sie podziewasz a tu o wilku mowa a wilk tuz tuz :ico_oczko:
hihi chyba za wiele nie napisze bo słysze ze Jula sie obudziła
Brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emilki za przespane noce :-D i trzymamy kciuki zeby nauka zasypiania w łóżeczku rownie bezbolesnie sie odbyła

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 15:36

a my juz po spacerku jest cudnie ,słonko swieci 10 stopni + eh.... powietrze stoi w miejscu , zero wiatru ,ptaszki swiergola az sie chce chodzic :ico_brawa_01: idziemy objad jesc

a ja np . nie strzelam fochów gdy ktos mi nie odpisze na posta :ico_nienie: nie pisze takze ,ze mnie ktos olewa bo to bez sensu , to ale jak karolka chce to zeby jej kazdy bez wyjatku post był poruszany no to ok , czasem to az nie chciałam odpisywac bo se pomysli ze cos nie tak czy cuuu, ale teraz to niewiem juz sama czy wogóle mam pisac tylko o fajnych rzeczach ,czasem trza o niemiłych no nieee? jak ktos a z tak nalega

to sie karolinko zastanów czy mamy komentowac twoje wszystkie posty czy nie ,ale zeby nie było bez takich ,ze cie olewamy

czy jest tu sens wchodzenia .......takie jest moje zdanie ,za długo siedziałam cicho , no wiec pisze co mnie np. drazni ,c o mnie cieszy , fascynuje :-)

kurdeee chyba se odpoczne od forum kilka dni

adjeee :516: :516: ( to nie zaden foch i wdyepne gdy bede miała jakis problem i potrzebe by was czytac :-) )

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 lut 2008, 16:31

Kurczę teraz wyszło na to ,że nie można napisać,powiedzieć nic złego,negatywnego mają być same maślanki,dziewczyny po to tu jesteś i nie wszystko musimy tolerować!!!Co nam się podoba to wyrażamy- a co nie to juz niewolno??????
Ale po co roztrzasać ten temat-było i nie jest-KAżDY ROBI JAK UWAżA I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!
Aga26 pisze:Wydaje mi się że jednak powinno się mieć troszkę taktu w pisaniu postów.

A to kogo dotyczy,mnie???
Aga26, no Micho tez tak jak kiedys znów przesypia całe nocki :ico_brawa_01: raz po raz mu się zdaży bo bola go dziasła-górne jedynki mu sie przebijają :-) A Emi pewnie się budziła jak Michop bo byli głodni :ico_placzek: A co bedziesz działać z włoskami?
A co do samodzielnego zasypiania to narazie Michał odjezdza jak przy cycku tylko ze cycek to butla,tyle tylko ze robi to w exspresowym tempie a nie godzine :-D

Becia-no odpierdzielasz jak odpocząć!!Wchodzisz tu jak my i olej wszystko!!!Bo jak nie to ci wynajde jakis problem
:561: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 17:43

ale uśmiech powalający ,oooo i widze 2 szerokie kreseczki , dziąsła opuchnięte na całego

dziecko moje śpi niecała godzine ,ja mysle ,ze dzis nie zarządzi tak jak wczoraj długo :ico_oczko:

gośka bo co jak nie wejde ?wcale sie ciebie nie boje baboo :578:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 19:35

a ja wam cos wkleje
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 20:57

no tak - to jest najlepsza zabawa zabawki w kąt bo sa beeee ,a najlepsze są klamotki codziennego użytku :ico_brawa_01: hihi wygląda jak mała praczka :ico_haha_01:
a
hihihi ciekaw co ona tam szuka w tej szufladzie :ico_noniewiem: ? skarbów :-D

[ Dodano: 2008-02-05, 19:58 ]
aga , a ty gdzie latasz hm...?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 21:04

gozdzik śliczne zdjątka :ico_brawa_01: Normalnie ach ta Jula nic tylko schrupać :ico_oczko:
nana faktycznie dziąsełka opuchnięte ma Michu. Ale jeszcze kilka dni i po bólu :ico_oczko:
A to nie było w żadnym wypadku do Ciebie :ico_nienie: wręcz przeciwnie.

Mnie też nie raz nikt nie odpisał na pytanie w poście i nigdy nie robiłam z tego powodu halo.

A Emilka już zasnęła. Hihi tatuś ją dzisiaj usypiał :-D

A ja zapomniałam wcześniej :ico_sorki: więc może chociaż na wieczór coś mocniejszego postawię :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: Częstujcie się jak zabraknie to doniosę :-D

[ Dodano: 2008-02-05, 20:06 ]
becia no przecież jestem :-D
A jak Twój syn bo albo niedoczytałam albo nie napisałaś. To jest wirus czy tylko jakaś niestrawność ??

[ Dodano: 2008-02-05, 20:16 ]
A właśnie miałam się zapytać gozdzik jak Ty robisz owsiankę dla Julki ??

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2008, 21:30

Juleczka jeszcze nie spi przespała sie ok 17 i teraz psoci hihi ciekawe kiedy ksiezniczce zachce sie spać
hihi Becia jula uwielbia bawic sie tym co nie jest dla nej a szperanie w szufladach ma opanowane do perfekcji :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 lut 2008, 22:07

HALO :569: gdzie Wy wszystkie się podziewacie ??

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”