MałgosiaJa juz pisalam, jaki moj Patrus urwisek, w lozeczku tez nie lubi przebywac, zajmie sie czyms na krotko, krzesełko jest bardzo pomocne, bo nawet jak zabawki wyrzuca to go czasem stawiam na wysokosci szuflad w kuchni i on sobie tam grzebie. No i tez bardzo lubi jakies platki typu cheerios, to troche sie zajmie a tak to tez drzwiczki, szafki,szuflady,ciagle np mi dochodzi do kompa a ze jest ciasno to pod fotelem takim krecacym sie wchodzi i czasami uderza o taka raczke co sie fotel obniza i podwyzsza, a jak usiade to on mi sie wiesza na nodze. Dobrze, ze napisalas ze twoj Wojtus tez taki urwisek,bo sie sama zastanawialam czy wszystkie dzieci taki czy tylko moj.
Dorotka Patrusia nie mierzylam ostatnio ale on raczej 85 cm to nie ma,nosi ciuszki rozne, jak juz pisalam wczesniej,zalezy jakiej firmy, ale wiekszosc 80.
ML Ciesze sie , że udalo ci sie porozmawiac z mezem i mam nadzieje ze beda efekty tej rozmowy,trzymam kciuki.
kajunia,małgosiapiekne opisy porodow, normalnie jakbym czytala jakies artykuly z gazety, znow przenioslam sie w luty 2007 :)
[ Dodano: 2008-02-10, 10:52 ]
Dla
Milenki i Wojtusia
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
Kapiel czy wasze dzieci tez trudno kąpac,Patryk chce w wannie tylko stac,normalnie koszmar go myc albo ciaglke sie wychyla z wanny, juz myslalam zeby kupic taki fotelik
http://www.allegro.pl/item308982327_wsp ... enie_.html
albo taka wannę co wygląda jak wielka balia, dziecko moze w niej siedziec i wstawac i wody ma duzo i nie wyleci ale nie pamietam dobrze nazwy coś jak Opal taka firma krotka,tylko cena nieciekawa bo 120zl
lulu i kto ma żyrafe myslicie,ze na roczke sie sprawdzi taka pileczkowa zyrafa, a w ogole to slyszalam ze tam ciezko ta pilke dobrze wlozyc zeby wyleciala,podobno czesto nie wylatuja i trzeba je samemu wyciągac z tego tunelu, a jak u was jest?
Bo jeszcze mam na oku takie muzyczne drzewko
http://www.bajkowachatka.pl/index.php?p ... rod_id=967