hej kobietki ! witam na nowym watku!!!
my juz po urodzinkach, gosci prosilismy o pieniazki, bo Julcia w sumie ma prawie wszystko co potrzebuje a upatrzylam sobie dla niej pare rzeczy, wiec zeby uniknac nietrafnych prezentow to tak wykombinowalismy, i goscie bardziej zadowolonie byli bo nie musieli sie fatygowac o jezdzenie do miasta w poszukiwaniu zabawek, a wiekszosc rodzinki mieszka daleko w polu. takze dzis juz robilam pierwsze zakupy, kupilam garnuszki takie metalowe tylko ze dla dzieci, taki zestaw kuchenny, a ona siedziala z tymi garnuszkami z godzine czasu, jak z zadna inna zabawka, bo myslala ze to prawdziwe hihihi, i drewniana ciuchce z torami w kolko, kupilam tez 8 body bo jej brakowalo, bluzeczke i spodenki, a jutro ide w poszukiwaniu drewnianych kanapek, owocow itp. bo chialabym juz taka gotowa kuchenke jej sprawic. a potem zacznie sie znowu zbieranie bo za 2-3 miesiace myslalam o drewnianym domku dla lalek, takim bardzo staroswieckim,. dziwne w sumie ale julenka preferuje drewniane zabawki od normalnych, ma tez taka drewniana ksiazeczke co dostala w prezencie i potrafi z nia siedziec godzinami, jakos jej tak podpadlo, a plastikiem szybko sie nudzi. hmm
a tak z nowoscie to jeszcze dzis bylam pierwszy dzien z powrotem na uczelni i taka dumna i zadowolona wyszlam, bo w tym roku rozumiem o wiele wiecej niz w zeszlym i o wiele lepiej mi sie pracuje! nie jest tak ciezko! ufff to mi kamien spadl z serca, bo prawdzie mowiac to musialam na toaletke poleciec przed wejscem do klasy, tak mnie na nerwy wzielo....
ale , jak sie okazalo, nie mialam sie czego bac!
no i
GRTAULACJE DLA WSZYSTKICH DOCHODZACYCH ROCZNIAKOW; NIECH IM GWIAZDKA SPADNIE I SPELNI WSZYSTKIE MARZENIA; BUZIACZKI!
[ Dodano: 2008-02-11, 21:24 ]dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie, czy wy jak macie infekcje wirusowe lub wasze dzieciaczki to czy wy dajecie antybiotyki??