jakis taki delikatny przełyk ma   zaraz by był
  jakis taki delikatny przełyk ma   zaraz by był   haft, próbowałam wiele razy  a ta nie i koniec  ,
 haft, próbowałam wiele razy  a ta nie i koniec  ,a grysik je owszem
ja ide se sniadanko zrobic ,zupa sie gotuje spróbuje jej dzis dac delikatnej ogórkowej

więc cały dzionek mamy zajety hihi tylko kto mezusiowi zrobi obiadek
  więc cały dzionek mamy zajety hihi tylko kto mezusiowi zrobi obiadek   

i tak sie zastanawiam kiedy ona sie nauczy jesc np ziemniaczkow czy innych rzeczy
  i tak sie zastanawiam kiedy ona sie nauczy jesc np ziemniaczkow czy innych rzeczy 

) już nie raz negowała to co napisałam
 ) już nie raz negowała to co napisałam   

dla Emi za jedzonko :)
 dla Emi za jedzonko :)  myslałam ,ze twój post jest znacznie dalej, oczywiście ,że wiem która to od razu mnie zirytowała tym postem jak tak mozna do kogoś
  myslałam ,ze twój post jest znacznie dalej, oczywiście ,że wiem która to od razu mnie zirytowała tym postem jak tak mozna do kogoś  napisac , to co tamta to tylko ma sugerowac sie  jej zdaniem  ooo niee
 napisac , to co tamta to tylko ma sugerowac sie  jej zdaniem  ooo niee  ,ale z tego co widze  to ona taka jest i sie do tego przyznaje ,przeczytałam co nieco na jej blogu
 ,ale z tego co widze  to ona taka jest i sie do tego przyznaje ,przeczytałam co nieco na jej blogu 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość