Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 17:32

:ico_olaboga: biedny Krzys moze to trzydniówka zawsze objawia sie wysoka temperatura
bedziemy trzymacv kciuki zeby szybciutko wrócił do zdrowia
Jula zjadła zupke nawet ze smakiem :ico_brawa_01: jutro brokułowa
:ico_haha_01: a teraz sie bawi

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

13 lut 2008, 17:33

ja wlasnie usypiam mojego grajdole,
co do kaszek to robie ryzowe a nie manna niewiemcz czy mi ja wogole zjadl :)
a co do podwojnych rzeczy to ja jak narazie mam wszystko pojedyncze i jak gdzies wycodze to narazie pamietam zeby zabrac wsyzsko wiec nie kupuje narazie podwojnych rzeczy i raczej nie zamierzam bo moim zdaniem to bezsenmsowne ale to kazdego indywudualna sprawa :)
jak uspie to ide zjesc bobiadek bo kolo 18 maja przyjechac kozielanki a ja musze sie ogarnac :)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 20:12

My już w domku. Niestety nie kupiłam kapci bo nie było rozmiaru. Niby sklep fabryczny a generalnie rozmiarówka zaczynała się od 20 :ico_noniewiem: Jak by dzieci nie miały mniejszych nóżek...
Ale za to kupiliśmy karnisz :ico_brawa_01: i to za całkiem sensowne pieniądze :-D

nana co do firanki to sama sobie zaprojektowałam a krawcowa mi uszyje :-D Ciekawa tylko jestem jak wyjdzie bo pomiary i wszystko sama robiłam :ico_noniewiem:
becia ja też mam u mamy drugi nocnik :-D dodatkowo kilka par ciuszków na wymianę, zabawki i takie tam pierdołki. Ja jestem tam codziennie więc nieopłacało by mi się codziennie zabierać wszystko z domu. A tak mam tam wszystko na miejscu :-D
DOMI mam nadzieję że z Krzysiem będzie już lepiej. A może to ząbki tak mu dają w kość ??
gozdzik :ico_brawa_01: dla Julki za ładnie zjedzoną zupkę :ico_oczko:

A moja Emi zjadła dzisiaj jedną kluskę śląską i kilka groszków :-D oczywiście z parówką i marchewką :-D
Jutro spróbuję jej wcisnąć odrobinę mięska.
Aaaa a na deser zjadła pół jabłka pieczonego :-D

Dobra uciekam nakarmiś Emilkę....

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 lut 2008, 21:32

U mnie Michaś już śpi :ico_brawa_01: Maks konczy zabawę z tata i też śmiaga do spania!!!

Domi- biedulka Krzyś coś mu się przyplątało jakis wirus,a moze jakies grypsko z ta wysoką temperaturą :ico_placzek: Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze!

Aga26, no tak jest czasem z hurtowniami i sklepami firmowymi :ico_haha_01: Ale przynajmniej kupiliście karnisz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emi zajedzonko :ico_brawa_01:

karolina24, udanej wizyty z koleżankami :ico_brawa_01: :-D

gozdzik, :ico_brawa_01: dla Julki za ładnie zjedzoną zupkę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 21:41

nana hihi już dawno Ciebie tutaj nie było tak wcześnie :ico_oczko:

:ico_brawa_01: dla Michasia za to że już ładnie śpi :-D

A ja właśnie skończyłam malować sobie pazurki :-D Emilka też już śpi od 20 :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 22:11

a Juleczka tradycyjnie spać nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 22:19

gozdzik, hihi z Juleczki to nocny marek będzie :ico_oczko: A tak na poważnie to może jej ząbki dokuczją ??

A tak wogóle to gdzie wszystkie się podziewają ??

Karolina jest usprawiedliwiona bo się bawi z koleżankami ale reszta ??

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

13 lut 2008, 22:42

jestem jestem :)
kozielanki byly o 18 pogadalysmy ale nie nagadalysmy sie :( zjadlysmy po paczku imiseczce lodow popilysmy spritem popatrzyly na kapiel Macia na karmienie i pojechaly wyszly co dopiero, Macio spi smacznie :) a ja ide ogarniac :(
a to dla Was na jutro :) http://cmok.pl/link/734723
ja u mamy tez mam zabawki i np skarpetki albo rajstopki albo bluzeczki i spodenki ale nie kapcie i nocnik to zawsze zabieram bo ja nie codziennie u mamy, jutro np jade do tesciow :) na walentynki bo moj maz pracuje do 20 :( ale nic to kazal sie przygotowac na weekend :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 23:07

cos ostatnio ma problem zasnąć wieczorkiem moze faktycznie zabki ida kto to wie
karolina24, hehehe niezły Buziak :-D

[ Dodano: 2008-02-13, 22:16 ]
No nic ja zmykam do łóżeczka
Dobranoc

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 23:21

no moja dopiero zasneła

aga ja tez mam u mamy dodatkowe ciuszki na zmiane ,troche zabawek i na wszelki wypadek kaszki troche jakby jej sie zachciało nagle,ale przewaznie zje cos innego,aga to jaki ma numer Emi nózki? :ico_szoking: ,bo moja nosi właśnie 20

popołudniu spała 2h i jescze ja budzilismy ,potem zjadła całą prawie parówke i polowe bułki z masełkiem :ico_brawa_01: dałą sie skusic wkońcu na ta parówe :ico_brawa_01: ,ale pod warunkiem ,ze dawałam jej po plasterku do rączki ,albo kładłam na tacce,a ona se sama brała ahhhh.... sie zajadała :-D za nic w świecie nie chciała mi z ręki jeść :ico_nienie: ,ale przytym musiała sie sporo nabiegać :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-13, 22:24 ]
aha jeszcze jedno aguś na ząbele to takiej wysokiej temperatury dzieci nie mają :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-14, 08:33 ]
NO TAK OSTATNI BYWAJĄ PIERWSZYMI :-D

WITAJCIE

Juz mi posta wcieło :ico_zly: ehh....

Nocka beznadzieja -niedość ,ze sie położyłam pózno to jeszcze cyrki do rana prawie zeeeeeeee ,spałą ze mną.

GOGA wyspałaś sie kochana??? :-D :ico_smiechbig: (przeklęte GG :ico_haha_01: )

oczywiscie stawiam wszystkim kawki

Obrazek

a w dowód ,że was lubie to pod te Valentino :532: (dla kazdej)
przyjacielskie buzi :-)

a to dla was

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”