Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 20:23

o brawa dla[size=200] karolki[/size] :ico_brawa_01: ,a skąd masz takie info. hhmm.... ?macie jakis kontakt? no i dlaczego nie wpada do nas :ico_placzek:?

[ Dodano: 2008-02-14, 19:28 ]
[size=200]asiula [/size]zapomiałam :ico_sorki: ślicznie ci w tym brzusiu :-) kiedy nastepne ? :ico_haha_01: -niestety nie pamietam cie bo nie napisałam zadnego postu nawet sie nie wbiłam na wasz wątek ,jedynie sie zalogowałam ,ale długo nie wchodziłam i mój nick przepadł :ico_placzek:

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 lut 2008, 20:33

tak piszemy na gg. a kiedy nastepne hehe nie wiem jutro ide założyć wkładkę na przynajmniej 4 lata później pomyślimy o nastopnym teraz inne plany chce isc do pracy i ten dom mamy w glowie...

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2008, 20:35

Witaj ASIULA jak miło Cie znów widziec a jaki Dominik Duży przystojniak z Niego rosnie ze ho ho...mam nadzieje ze juz bedziesz do Nas codziennie zagladac i juz na tak długo nas nie opuścisz

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 20:44

Ja już się melduję

Asiula, ale Dominik już duży :ico_szoking: a jakie ma fajne włoski :-) ogromne :ico_brawa_01: za postępy

A ja jak rano lenia załapałam tak mi się odmuliło. Odwiozłam Emi do mojej mamy, wróciłam do domu i zaczełam szaleć ze sprzątaniem. Zrobiłam sobie generalny porządek w szafie i wyniosłam 2 duże wory ciuchów, których już nie używam. Hihi butów mi też kilka par ubyło ale i tak dalej mi się w szafie nie mieszczą :ico_noniewiem:
Później pojechałam do gina i już wiem czemu @ nie mam. Ja inteligentnie skończyłam karmić ponad 2 tygodnie temu a tabletki Cerazzete brałam dalej i zastanawiałam się kiedy przyjdzie :-D teraz mam nie zażywać tabletek dopóki @ się nie pokarze :ico_noniewiem:
Hihi a jak wracałam od gina to wstąpiłam do obuwniczego i na poprawienie humoru kupiłam sobie parę bucików :-D

Emilka standardowo ogląda Teletubisie, dzisiaj miała dwie drzemki więc pójdzie spać dopiero po 9. Ja już studzę wodę i zaraz idę jej dać kaszke.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 21:28

no widzisz [size=200]aga[/size] jakiego spida dostałaś :ico_brawa_01: no i gratuluje kolekcji nowych butków :-D ,a z @ to takie buty :ico_szoking:- inteligentna @ jak jej właścicielka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ,a co z mężem i co walentynkami? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 21:33

Becia rozeszł się po kościach :-D Właśnie czekamy na pizze i pewnie pooglądamy coś w tv.

Emi już wsysnęła już kaszkę właśnie idziemy się myć.

Miłego wieczorku marcóweczki bo ja raczej już dzisiaj do Was nie zajrzę :ico_oczko:
Wkońcu mogę się poświęcić i jeden wieczór spędzić tylko z mężęm :-D

Spokojnej nocki i do jutra

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 21:35

no mówiłam (pisałam) :ico_brawa_01: to super [size=200]aga [/size] rozumiem jak trza to trza ,ale wam zazdroszcze,a mój na zakupach ehh.... może cos nam kupi hihihhi , [size=200]ami[/size] wysłała właśnie walentynke skypem tatuskowi :-D

[size=200]aguś dobranoc[/size]

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2008, 22:02

Juleczka tradycyjnie sie bawi cos jej sie spanko poprzestawiało :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 lut 2008, 23:10

Hejka :-D
Tak z wieczorka,byłabym wcześniej ale mi się przysnęło jak dawałam małemu mleko :ico_haha_01: Wyszło dzisiejsze latanie,przemieszczanie się autobusem do przedszkola i z,do tego te korki popołudniowe-szybciej byłabym pieszo-gdyby7 nie było tak daleko!
A WALENTYNKI hmmm normalny u mnie dzień,mąż powiedział że odbijemy sobie na spokojnie w sobote :-D prezentu zadnego też nie dostałam bo idzie pocztą i planowanie miał byc dzisiaj,ale nie ma :ico_placzek: Na to wszystko popołudniu zostawiłam z mamą dzieciaszki chciałam isc na solarkę i tez nonono bo konserwacja urządzeń :ico_placzek: :ico_placzek: Więc z tego wszystkiego na nie...poszłam połazić po sklepach i kupiłam sobie buty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aiula-prosze kogo serdecznie witamy to prezent na walentynki ze nas odwiedziłaś czy juz bedziesz z nami pisywała??? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Dominiczka za duże postępy,ale ma fajowe włoski,to chyba po Tobie co nie? Ale nowości nam tu sypiesz nowe mieszkanie teraz dom :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: A co do wkładki mówisz o spiralce?Bo ja własnie myśle nad nią,ale nie zabardzo wiem jak to teraz wygląda cenowo i co na 4 czy na 5 lat się zakłada i jaki jest mniewięcej koszt???

Aga-witaj w klubie ja tez sobie kupiłam buciole,ale jaja też musiałaś odreagować? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Becia- nie bądz smutna jesteśmy z Tobą!!!

Karola-ale sobie narobiłaś z tym paluchem ale jaka masz rekompensate od mężusia jejku ale pomysłowy Dobromił z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Już on zadba o Ciebie nie bój się!

Gozdzik-Julka rzeczywiście sie poprzestawiała,a spróbuj jej przestawić jakoś spanie popołudniowe co może to pomoże???

Dobra idę na kolacyjkę bo mąż już źle na mnie patrzy,hi hi.....że tu klikam,ale spoko :ico_oczko:[size=150] DOBRANOC[/size]

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 23:16

[size=200]goga[/size] graty za zakup nowych buciorków :ico_brawa_01: ,a prezencik napewno jutro dotrze :-)

[size=200] mela [/size]jeszczenie śpi ,ale sie wala,pewnie zaraz kojtnie :ico_haha_01:

karola co z twoim paluchem?

[ Dodano: 2008-02-14, 22:17 ]
[size=200]goga[/size] mysle ,ze jeszcze przyjdziesz do nas :ico_placzek: dzis lub cos napiszesz na gg ,a apropo fotek widział mąż?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”