Hejka
Tak z wieczorka,byłabym wcześniej ale mi się przysnęło jak dawałam małemu mleko
Wyszło dzisiejsze latanie,przemieszczanie się autobusem do przedszkola i z,do tego te korki popołudniowe-szybciej byłabym pieszo-gdyby7 nie było tak daleko!
A WALENTYNKI hmmm normalny u mnie dzień,mąż powiedział że odbijemy sobie na spokojnie w sobote
prezentu zadnego też nie dostałam bo idzie pocztą i planowanie miał byc dzisiaj,ale nie ma
Na to wszystko popołudniu zostawiłam z mamą dzieciaszki chciałam isc na solarkę i tez nonono bo konserwacja urządzeń
Więc z tego wszystkiego na nie...poszłam połazić po sklepach i kupiłam sobie buty
Aiula-prosze kogo serdecznie witamy to prezent na walentynki ze nas odwiedziłaś czy juz bedziesz z nami pisywała???
dla Dominiczka za duże postępy,ale ma fajowe włoski,to chyba po Tobie co nie? Ale nowości nam tu sypiesz nowe mieszkanie teraz dom
A co do wkładki mówisz o spiralce?Bo ja własnie myśle nad nią,ale nie zabardzo wiem jak to teraz wygląda cenowo i co na 4 czy na 5 lat się zakłada i jaki jest mniewięcej koszt???
Aga-witaj w klubie ja tez sobie kupiłam buciole,ale jaja też musiałaś odreagować?
Becia- nie bądz smutna jesteśmy z Tobą!!!
Karola-ale sobie narobiłaś z tym paluchem ale jaka masz rekompensate od mężusia jejku ale pomysłowy Dobromił z niego
Już on zadba o Ciebie nie bój się!
Gozdzik-Julka rzeczywiście sie poprzestawiała,a spróbuj jej przestawić jakoś spanie popołudniowe co może to pomoże???
Dobra idę na kolacyjkę bo mąż już źle na mnie patrzy,hi hi.....że tu klikam,ale spoko
[size=150] DOBRANOC[/size]