Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 lut 2008, 13:14

Michu śpi obiadek się purta.

beatris75, -fotki super i ten śnieg :ico_szoking: Wiesz jedziemy własnie zobaczyć co jest! Rozejżeć się i jak co kupić Maksiowi nową kołdrę i sobie jaśki-bo juz się zużyły :ico_haha_01:

Aga26, u nas te targi były miesiąc temu/fajna bieliznę mają :ico_brawa_01:

gozdzik, ale wam się zachciało teraz tapetować,ale cio tam u mnie mąż właśnie szpachluje,hi,hi Więc witaj w klubie!
karolina24, ooo ty tez masz dzunglowanie po sklepach-miłych zakupów!

Dobra dziewczynki ja spadam :-D życze wszystkim udanych zakupów i miłej niedzieli :-D

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 lut 2008, 14:41

życze wam milego dnia.....my idziemy do tesciowej na obiad pozniej zakupy i porobimy pare fotek...buziaki
Beti super foty

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 19:05

moje dzidzi spało przed południem 1,h i teraz znowo wstała po 3h garowania :ico_szoking: ten miesiac to jest miesiącem susła :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 21:20

Witajcie wieczorkiem :ico_oczko:

Emilka już smacznie sobie śpi razem z tatusiem hihi :ico_oczko:

Byliśmy dzisiaj na tych targach i przynajmniej udało nam się znaleźć fajnego kamerzystę :-D pozbierałam parę przydatnych adresów i wogóle :-D nawet fajnie było. Gosia u nas nie było bielizny ale tutaj napewno te targi były mniejsze niż u Was bo i nasze miasto jest mniejsze :ico_oczko:

Dziewczyny mam nadzieję że się Wam zakupki udały :-D
Becia fajne zdjątka :ico_brawa_01: a ile u Was śniegu :ico_szoking:
gozdzik no to miłego tapetowania Wam życzę. Zobaczysz przynajmniej jak będzie fajnie jak już wytapetujecie. Ja uwielbiam takie zmiany :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-18, 08:03 ]
Witajcie z rana

:ico_szoking: nikt już więcej tutaj nie zajrzał wczoraj

U nas nocka spokojna. Była jedna pobudka nad ranem na piciu i dalej spanko do 7.30 :-D

A za oknem znowu pada śnieżek :ico_noniewiem:

No nic idę postawić wodę na kaszkę i jak zwyklę zrobię pyszą :ico_kawusia: :-)

Awatar użytkownika
nana

18 lut 2008, 09:21

Witajcie kochane dziołchy :-D
Przaszam,że wczoraj nie weszłam ale już moje oczęta nie miały siły :ico_haha_01: Ale nic się niedziało widzę,ale z drugiej strony miałam mnie doczytania!
A my pojechaliśmy na te zakupki w Jusku nic ciekawego jedynie co nam się udało kupić to jaśki i Maksiowi kołdre! Później poszliśmy do Dyzia tego dziecięcego,co prawda był mniejszy wybór wóżków niż w Pati i Maksie gdzie sama byłam,ale były te wóżki poza jednym co obstawiałam. I w sumie stanęło na jednym,najlepszy pod względem amortyzacji i wagi! I najlepszey był mój mąż mówi do mnie jak juz go przetestowaliśmy...ja jeszcze oglądam co jeszcze mają a on do mnie;no dobra choc juz idziemy,obejzałas no to idziemy :ico_zly: Mówię sobie no tak nawet nieda mi pooglądac co ciekawego maja i wogóle :ico_nerwusek: Więc idziemy ja patrze co on robi :ico_szoking: a on bierze ten upatrzony wózio,pyta się pani czy ten może wziąść,poczym podziękował i poszedł do kasy :ico_szoking: I tak mamy nową karadyje :526: :523: :527: Prosto ze sklepu pojechalismy na cmentarz do mojego męża dziadka,poczym dostajemy tel.gdzie jesteśmy od teściów bo oni klamkę pocałowali :ico_haha_01: A że już byliśmy po cmentarzu to zsiedlismy w auto i kazaliśmy im chwilke poczekać.Jak się okazało teście przywieźli nam bigos i szarlotkę, ktorą teściówka piekła rano :ico_brawa_01: Itak posiedzieliśmy sobie,jak wyjechali zaraz trzebabylo brać sie za rytuał wieczorny-kąpiel obydwojga i spanko! Ja tez padłam niewiedzieć kiedy,hi,hi

BECIA-wielkie :ico_brawa_01: :532: :532: ty juz powinnaś wiedzieć za co!!!
No widzisz chyba ten luty jako miesiąc słuzy Amelce,a moze juz się przestawia i tak juz bedzie?

AGA-fajnie,ze udało wam się zanleźś kamerzystę i pobrać adresy po to własnie sa te targi i fajnie bo wszystko w jednym miejscu :ico_brawa_01: A nie tak ja z moim mężem szukaliśmy po kurierze weselnym, ale też nie było to złe!!! I zeby było śmieszniej jakimś trafem trafiliśmy na najlepszech :ico_brawa_01:

GOZDZIK-jak tam tapetowanie udało się?Odrazu inaczej nie,lubie tez takie zmiany!Przestawianie,itp acha... :-D

ASIULA-zapodaj foteczki :-D Myślę,że zakupy udane!

KAROLA-a tobie jak udały się zakupki? I jak twój paluch?

A tak na marginesie nie śpię od 6 bo jak szykowałam Maksia do przedszkola to Michaś się obudził dostał flachę ale i tak już dalej nie poszedł spać,za to teraz już powoli zaczyna jęczeć...Stawiam wszystkim duzią kawusie :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:A pogoda blee kropi deszcz i wieje wiatr,brrr

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 lut 2008, 09:36

Dzien dobry >>>
Zdjecia mielismy robic wczoraj cala sesyjke a moj maz kochany co zabral aparat ale ladowal baterie i nie wlozyl do srodka myslalam ze go zadusze :ico_placzek: :ico_placzek:
wiec zdjecia przesuwam na dzis hmmm wrrrr
Nocka wporzo nam minela teraz Domelek sie w lozeczku kula mala maruda pozniej ide zostawie go u tesciowej i idziemy na zakupy dalej potrzebuje troche nowych ciuszkow wczoraj nic fajnego nie znalazlam w reporterze u nas wielka wyprzedaż kupilimy cos nie cos ale chce czarne spodnie wiec musze dzis po miesicie polazikowac i rosmana zaliczyc i o torta pytac z foteczka mezowi sie ten pomysl bardzo spodobal !!
A i za ubrrankiem dla malego chcemy sie rozejrzec do roczku w kosciele juz sie pytalam 16 robimy :ico_brawa_01: no ide kawke robic cos zjesc trzeba to narazie....za byki przepraszam ale szybko pisze bo malutki marudzi>>

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 10:04

Mnie też wczoraj bardzo szybko zmogło. Hihi o 22 już dawno u nas wszyscy spali :-D

Gosieńka :ico_brawa_01: za nowy wóziol. Mam nadzieję że się pochwalisz nowym zakupem :-)
Asiula hihi mojemu mężowi też się zdarza że zapomni włożyć baterię do aparatu. Napewno dzisiaj nadrobicie te zdjęcia :ico_oczko:

A my się powoli będziemy zbierać. Odezwę się pewnie jak Emi zaśnie :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 10:08

witajcie

:ico_szoking: [size=200]gośka[/size] ooo nowy kabriolet? a gdzie foto? :ico_nerwusek:
i jaki wkoncu kupiliście opis szczegółowy :-D poprosze tu :568:

nocka spokojna bez zadnych ekscesów tylko 2 małe pobudki no i jeszcze [size=200] mela [/size]śpi z nocy ,a ja juz wyszykowana chce wyjść pozałatwiac sprawy :ico_olaboga: ,wiec dzis mnie nie bedzie i jutro tez nie ,cosik napisze wieczorkiem jak bede miała jeszcze siły

[size=200]miłego dnia[/size]

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2008, 10:26

witajcie
my wczoraj ogldalismy wozki i w koncu wybralismy taki
http://www.mambi.pl/pliko-completo-2006 ... p-582.html tylko czarno szary jeszcze nie kupilsmy ale napewno go kupimy bo sie nam bardzo podoba :)
Beti glowa do gory :)
Gozdzik jak remoncik :)
Nana pokaz zdjecie wozka :)
Asia czekamy na zdjecia :)
Aga super ze byliscie na slubnych :) i :ico_brawa_01: za kamerzyste :)

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 lut 2008, 10:43

karolinika fajny wozeczek>> My taki kupilismy trzy tyg temu jest leciutki fajnie nam sie nim jezdzi mozecie zobaczyc kolor zielony jest caly aluminiowy i super miesci nam sie do auta!! a i jego duzym plusem jest to ze ma zasuwana folie wiec nic mu tam nie wieje a sa takie dziurki na powietrze i nie myrda mi ta folia we wszytskie strony>>> http://www.allegro.pl/item312657992_na_ ... atisy.html

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”