Cześć dziewczyny,ja dziś pierwsza
Nocka taaaka se,mały obudził się o 2 i bawmy się do 3,jedyne co że niemarudził! Chłopaki juz pojechali,a ja korzystam,że Michaś jeszcze śpi i weszłam do was.1Dziś mnie niebędzie jadę do mojej mamy i przyjaciółki poplotkować troszkę. Potem wskoczę na miasto,bo musze wejść do lumka po dresowe spodnie dla Maksia. Oni w przedszkolu na podłodze maja wykładzinę dywanową i on czasami ma spodnie na 1,5 tygodnia i później dziury takie na kolanach,że szok.Tak własnie wczoraj mąż mi przyniusł jego spodnie,a przecież nie będę mu kupował w normalnym sklepie bo to się mija z celem...
KAROLINA-przepraszam,ze cię nastraszyłam czy nieweim jak to odebrałaś, ale ja pisałam w dobrej wierze,bo juz z doświadczenia wiem jak to się ma do całości! A zrobisz co będziesz uważała za słuszne
Ja niepowiedziałam,ze Macius moze mieć zap.płuc-mogą to być również oskrzela,ale nie mi jest osądzać od tego jest lekarz. Tylko wydaje mi się ,że skoro zbadał Maciusia i te swiszczenie w pleckach mu się niepodoba to sam powinien pomyśleć żeby dac skierowanie i tak dla samej ciekawości wysłac was na zdjęcie!!!Mam nadzieję,że się nieobraziłaś
ja tak z dobroci serduszka chcę tylko podpowiedzieć! Ucałuj od ciociuli Maciusia.
Aga26, miejmy nadzieję,ż ejuż niedługo wyjdą Emi zębole i juz wszystko będzie oki
beatris75, wiesz wcale się niedziwię że niemogłaś zasnąć,ale juz po...Jejku co tam znów z Amelką coś ją łapie
a moze to od ząbków? Trzymam kciuki żeby wszystko było oki i za synka też-ponoć w powietrzu znów krążą jakieś zmutowane wirusy
I głowa do góry Becia wszystko się jakoś ułoży!!!
Asiula, brawa za nowe bzyki,ładniusie
a co do fryzurki mam to samo jak założe czapkę i szlak mnie trafia,bo ładnie sobie ułoze a później klap...
Oki ja idę się szykować po mału,Michaś zaczyna sie wiertolić więc zaraz jak sie obudzi to na nocniczek
życzę wam miłego ,spokojnego dnia,będę wieczorkiem-całuski dla was i dzieciaszków.
A postawię wam pyszną kawusie
PS. dzięki, że wam sie podobały tort jestem ciekaw tylko ceny tej baby,hi,hi aaa i rozmiarów?