Dzień dobry z ranka :)
SZKRABKU - fajnie, że masz już ciuszki ciążowe - strasznie to wszystko drogie, ale ja i tak kupuję różne bzdurki, bo są takie piękne :)
JAGÓDKA - dziękuję bardzo
Tęsknisz za brzuszkiem?? Znam rozwiązanie - do roboty ;) Hhihhhiii...
APRILKA - Ty przytyłaś w ciąży 22 kg? Patrząc na zdjęcie z końca ciąży - nigdy bym w to nie uwierzyła - chyba w uszach Ci przybyło...
Twój brzuszek w 9 m-cu wygląda jakby był w 7-mym, naprawdę...
Ja mam kolejną wizytę u gin dzień przed Tobą, bo 4-ego marca :) Ale niestety jeszcze bez usg
Emilka - ładne imię :) Ale przewidujesz, że to będzie dziewczynka?? Czy już wiecie? Bo to chyba za wczesnie, żeby określic, co??
Co do tego, że u szczupłaych widać szybciej brzuszek - miło słyszeć, będę się tego trzymać, mi brzuchol wywaliło, więc będę udawać, że to przez to, że jestem szczupła, hheheee... ;)
MICIU - moja bratowa też miała tyłozgięcie macicy, ma zdrową, roczną córeczkę... Ja się nie znam na tych tyło i przodozgięciach, wiem tylko, że coś takiego istnieje. Ale APRILKA wszystko Ci już napisała... No cóż, pozostaje Ci się stosoowac do zaleceń lekarza - zna się na tym... Jeśli schudłaś 1 kg, to jeszcze nie tragedia, ja straciłam najpierw 3 kg, ale teraz już pewnie będzie do przodu :)
Dziewczyny, w poniedziałek mamy z Panem II rocznicę ślubu, więc jutro robimy sobie weekendowy wypad do Torunia na dwa dni - mamy już zarezerwowany pokoik w hoteliku z 2 basenami :) Wreszcie sobie popływam :) Nie mogę się juz doczekać, energia mnie rozpiera, żyję już tylko wyjazdem :)
A to świeże fotki brzuszka - wczoraj przymierzałam kostiumy kąpielowe i ciekawa byłam czy nie przypał się rozebrać ;P
Wyglądam, jakbym się grochu najadła ;) Owinę się ręcznikiem i zrzucę go na sekundę przed wejściem do wody i jakoś będzie :)