laupina, Powiem Ci,ze ogladalam Coneco,leciutki ale faktycznie jest dosc sztywny,slaba amortyzacja,deltim x-lander widze po raz pierwszy.Ale chodzi mi wlasnie o tego typu wozek...
Dzieki za cieple slowa
laupina pisze:Jagna30, właśnie ten coneco trochę sztywny,ale przy pompowanych kołach to chyba nie ma aż takiego znaczenia.bo one same są dobrymi amortyzatorami, mnie się podoba to,że jest taki lekki,ale wczoraj wyczytałam,że bardzo awaryjny i bądź tu mądra
laupina pisze:Jagna30, właśnie ten coneco trochę sztywny,ale przy pompowanych kołach to chyba nie ma aż takiego znaczenia.bo one same są dobrymi amortyzatorami, mnie się podoba to,że jest taki lekki,ale wczoraj wyczytałam,że bardzo awaryjny i bądź tu mądra
Też bym chciała 3 w 1 ale ich ceny są kolosalne - sama nie wiem co wyjdzie taniej. Fotelik do samochodu można dokupić już od 150 zł.sensibel, gratuluję ci syneczka, córeczka słodziutka
margarita83, sensibel, jeśli chodzi o wózki to ja jestem załamana w tym temacie. Troche się rozglądałam ale zupełnie nie wiem co mam kupić. Wiem że chciałabym 3 w 1 ale nie za drogi, pompowane koła i przekłądana rączka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość