czesc LASKI :)
ojejjj, widzę, że nie ja jedna borykam się z wózkiem...
wpadło mi własnie ostatnio do głowy, że pooglądam sobie na allegro, napaliłam się okropnie, bo one wszystkie takie śliczne, kolorowe, z bajerami... podeszłam do sprawy bardzo entuzjastycznie, a jak zaczęłam rozmawiać z dziewczynami z Upragnionego Maleństwa - to po prostu doznałam szoku i stwierdziłam, że żyłam w wielkiej nieświadomości i nie miałam pojęcia na co zwracać uwagę...
ja bym chciała kupić wózek tak do 1200 zł, żeby nie był ciężki, miał gondolę, spacerówkę, nosidło (fotelik samochodowy juz mamy), regulowane i przekładane rączki, jakieś dobre koła (pompowane??), amortyzatory, oczywiście kosz, no i wszystkie te niezbędne i przydatne bajerki...
jak poszukałam na allegro, to oczywiście, jak nie urok, to sraczka, albo nie ma tego, albo tamtego, a jak ma wszystko, to waży 19 kg
to jakiś koszmar, każdy radzi co innego, każdemu odpowiada co innego, ktoś jest zadowolony z jakiegos modelu wózka, a za chwilę ktoś się wypowiada, że stanowczo nie poleca, bo cos tam... eehhh... mi się juz odechciało, ale tak bardzo bym chciała mieć już wózeczek - jeździłabym sobie po domku ;)
ratoonq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!