no ja wlasnie tak sobie planowalam ale Dawidek "wyskoczyl"wczesniej,Olus mial rok jak zaszlam w ciaze,z czego teraz jestem niewyobrazalnie szczesliwaTylko róznica wieku jest troszke dla mnie za duza .Moja Kasieńka to pomału robi sie panienka-same wiecie inne sprawy ,koleżanki ,już tak nie chce bawic sie z Bartoszem.Jak przychodza do niej koleżanki to sie zamykają w pokoju ,a Bartosz w krzyk ,staram sie wtedy jak moge ,że by i ona miała tez troszke tej swojej prywatnosci,ale nie jest łatwo ,bo mój mały smyk strasznie upodobał sobie koleżanki mojej córki Więc wydaje mi sie ,że różnica 3-4 lat pomiedzy rodzeństwem jest w porządku.
mhhh chyba nie jestem w temacie jakie kamieniei musze sie zapisać na zabieg na kamienie do szpitaka i dziś przyjełam już pierwszą szczepionkę na żółtaczkę
to będzie nasze trzecie dzieciątko
oj dziewczyny przykro mi nic dziwnego ze macie obawyto by była moja trzecia już ciąża
no wlasnie nasz "osobny"tydzien konczy sie na szczescie maz wraca w niedziele z Polski byl tydzien i juz mam dosc tych smetnych wieczorow brrrr okropne w dzien jeszcze mozna sie jakos zajac ale wieczorem jak dzieci pojda spac to lapie dolaw poniedziałek zostaje sama na tydzień bo wyjeżdża na szkolenie
byc moze ale nie ma nic w tym zlego zreszta z tego co sie orientuje Oliwka ci troszke choruje wiec nie dziwie sie ze chcialabys jak najwiecej czasu poswiecic wlasnie jejmoże po prostu nie jestem gotowa....?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość