Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 kwie 2008, 17:16

Witam!
Staram się zaglądać tu jak mam wolną chwilkę. Muszę jednak przyznać, że jest ich niewiele. 4.15 to stanowczo za wcześnie dla mnie na pobudkę, ale założyłam sobie, że będę karmić piersią Adasia jak najdłużej. Muszę więc wstać wcześniej żeby go nakarmić i trochę odciągnąć.
Ja pracuję od 6 do 14 do tego dochodzi godzina dojazdu. Na szczęście jest teściowa, bo pewnie dawno bym na twarz padała. Dzieci są zadowolone, a ja pewna, że im krzywda się nie dzieje :-D
Evik.kp, a ja nawet nie oglądałam, wcześniej to oglądałam, ale jak wróciłam do pracy to prawie w ogóle.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

20 kwie 2008, 19:58

Evik, ja mieszkam w Grodzisku Maz. :-D Najlepszy dojazd mam do centrum. Sama to mogłabym po całej Warszawie sobie pojeździć ale Kubuś dopiero 2 azy był w Warszawie, z czego tylko raz jechał pociągiem i to tylko do Centrum a i tak by wykończony. Myslę, że pociąg + tramwaj to dla niego na razie zza dużo. Także dla nas najkorzystniej byłoby w Centrum. Może jak będzie padać to pójdziemy gdzieś na kawę. Myslisz, że nasze pociechy są za małe na kulkowy basen?

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

20 kwie 2008, 21:10

:-D kilolek, :-D no mogłybyśmy mieć problem później ze znalezieniem tych naszych szkrabów :-D :-D
Ja do centrum nie mam daleko więc może być. Jutro ci napiszę w jaki dzień i o której by mi pasowało bo muszę się dostosować do Anety treningów bo najlepiej jak by mnie przywiozła przed treningiem i odebrała po bo ja autobusami to nie dam rady bo się zgubię :ico_wstydzioch: A Tobie jest wszystko jedno w jaki dzień i o której godzinie??

No pogoniłam naszą Ikę do napisania do nas ale widzę że za bardzo się nie rozpisała :ico_nienie: no ale chociaż coś, wiemy że żyje. Mam nadzieję że włoski fajnie jej wyjdą i nam się pochwali jak wygląda.

Mój mały też marudzi, szczególnie teraz jak nie jest w domu ale chcę go przyzwyczajać do różnych miejsc a nie tylko w domu, choć bez przesady oczywiście. Wiadomo że w domu najlepiej i najbezpieczniej i tak powinno być.

Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje ale nasz wątek po mału umiera śmiercią naturalną. Jak miałyśmy malutkie dzieci to pisałyśmy zdecydowanie więcej niż teraz jak są już na tyle duże że mogą się same sobą zająć choć na chwilę. Wybaczam tym, które już pracują bo wiadomo nie mają czasu ale reszta :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2008, 21:34

No pogoniłam naszą Ikę do napisania do nas ale widzę że za bardzo się nie rozpisała :ico_nienie: no ale chociaż coś, wiemy że żyje. Mam nadzieję że włoski fajnie jej wyjdą i nam się pochwali jak wygląda.
nie ścięłam sobie :ico_noniewiem:
Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje ale nasz wątek pomału umiera śmiercią naturalną. Jak miałyśmy malutkie dzieci to pisałyśmy zdecydowanie więcej niż teraz jak są już na tyle duże że mogą się same sobą zająć choć na chwilę. Wybaczam tym, które już pracują bo wiadomo nie mają czasu ale reszta :ico_nienie:
no właśnie dziewczyny trzeba rozruszać wątek bo co ty zaglądam to nic sie nie dzieję.Więc jak będziecie prowadziły jakieś dłuższe konwersacje to dajcie mi cynka też mam czasami z inteligentnymi ludźmi pogadać :ico_oczko: .A muszę sie wam pochwalić że kupiłam dzis młodemu leżaczek-bujaczek fisher price taki do 18kg zielony i już nie mogę sie doczekać kiedy dojdzie :-D
A dziewczyny czemu żadna do Bydgoszczy nie chce zawędrować :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

20 kwie 2008, 22:37

A Tobie jest wszystko jedno w jaki dzień i o której godzinie??
dzień jest mi raczej obojętny. Co do godziny natomiast to najlepiej 10,30-11 bo tak akurat mój brat jedzie do pracy to by mi pomógł z wózkiem w pociągu.

My dziś byliśmy pierwszy raz na basenie
Kubuńkowi bardzo się podobało!!! Przez całe pól godziny nawet nie zamarudził (a inne dzieci marudziły) chociaż tez nie śmiał się przez cały czas ale to w końcu dość wyczerpujące zajęcie :D
A teraz zasypię Was fotami :D i zamulę w ten sposób neta ;) trudno, musicie mi wybaczyć, w końcu raz w życiu jest się pierwszy raz na basenie :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2008-04-20, 22:39 ]
Tak przy okazji, ten waleń to niestety ja :ico_wstydzioch: Dobrze, że to nie morze, bo by przybiegli z Green Peace mnie ratować :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2008, 11:20

Tak przy okazji, ten waleń to niestety ja :ico_wstydzioch: Dobrze, że to nie morze, bo by przybiegli z Green Peace mnie ratować
Ale ty głupoty gadasz :ico_zly: a zdjęcia super ja też chętnie bym z Mikim poszła na basen tylko u mnie to nie takie proste,Ale Diduch stwierdził też że super to może on nas zabierze na basen :ico_oczko: mam nadzieję :-D

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2008, 18:17

kilolek napisał/a:
Tak przy okazji, ten waleń to niestety ja Dobrze, że to nie morze, bo by przybiegli z Green Peace mnie ratować
Ale ty głupoty gadasz
Głupoty! Ja to nie chodze na basen, bo sie wstydze wyjsc w kostiumie. Lubie plywac szczegonie na grzebiecie. Jak zrobisz pare dlugosci raz w tygodniu biust od razu idzie w góre :-D
Ja wczoraj mialam nalot tesciow, ale w miare pokojowo to przeszlo i znowu dostalysmy ubranka. Dobrze bo już sie konczyly.
Wiecie co? Lenka lada moment bedzie raczkowac!!!! Już jej dobrze idzie-troche ciezko sie podniesc, ale przez ostatni tydzien zrobila duze postepy. Jednak poki co wybiera pelzanie :-D

Co można kupić chłopczykowi na 1 urodziny??

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

21 kwie 2008, 18:24

Rany!!! Cały dzień próbowałam się dostać na forum :ico_zly:

Do tego wściekła jestem bo się pokłóciłam z tym..... (znowu) :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Teraz on ma do mnie pretensje, że do komputera siadam jak on zmywa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Mnie szlak trafi!!!! Do swojego komputera nie mogę usiąść????? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Co można kupić chłopczykowi na 1 urodziny??
zabawkę edukacyjną!

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2008, 18:58

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Stawiam, bo dziś Lenka kończy pół roczku :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-21, 20:06 ]
kilolek, ile taka impreza na basenie kosztuje??

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

21 kwie 2008, 20:13

cześć dziewczyny macie racje coś ten wątek "przygasł" no ale jak każda ma tyle wolnego czasu co ja to się nie dziwię...
kilolek, zdjecia są super. Zresztą naprwde super pomysł z tym basenem. Wiesz co ja tez chcialam iść z Julką ale boje sie jak zareaguje jej skóra :( Powiedz mi nie miałas póżniej problemów ze skórka Kubusia?? Chociaż z tego co pamietam to alergia u Kubusia nie objawiała się wysypką.
Janiolek, buziaczki dla Lenki.
A u nas jakoś leci mała własnie szaleje w łóżeczku bo odkryła że ma nóżki :) i sciaga stale skarpetki. Jakos sobie pomału radzimy z alergia. W piatek byłyśmy z Julcia do szczepienia mała waży nam 7 kg. W sumie myślałam że więcej będzie ważyła.
Zaraz idziemy sie ciapać do wanienki bo Julcia to mały pływak. Pozdrawiam was bardzo serdecznie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”