wiec sie nie przejmuj, mężczyźni czasem muszą sie napic

nie wiem kiedy wracam bo bilet musze kupic a jakos ceny skacza jak nienormalne

to prawda nie zdarza mu sie toeveglowa do gory,chyba zbyt czesto piwko z kumplem mu sie nie zdarza,co??
no to rzeczywiscie jakas nieodpowiedzialna baba bez wyobraznizakrecila filizankai nasze maluchy niespodziewajac sie tego stracily rownowage i spadly na podloge
a co sie dzieje??? Ty zawsze taka rowna babka z takim powerem i nie masz nastroju???le jakos nie mam nastrojuJak mi sie wszystko ulozy to wroce
to Twoj J taki calkowity abstynent???chciala chociaz raz zobaczyc mojego Jace pod wpływem alkoholu
ja juz trzymam i tez prosze o to samodziewczyny trzymajcie jutro za nas kciuki![]()
ja dokladnie wlasnie o czyms takim myslalam w naszym wypadku, ale zobaczymy na ile sie to sprawdzi.Tak wiec ja szukac bede teraz czegos na weekendy, a Dan normalnie.
nie ma sprawyja juz trzymam i tez prosze o to samo
tu troche taniej niz w innych czesciach UK. Placimy za domek (salon, 2 sypialnie i jedna lazienka) 400 F czynszu, za ogrzewanie nam wychodzi ok 100 miesiacznie (ale teraz cieplej to juz mniej grzejemy) i za prad jakies 40 F miesiecznie. Woda poki co za darmo.Jasnie Pani :), ile placicie za mieszkanie??? bo mnie wlasnie to najbardziej przeraza
no to niezle musial was wkurzyc, dobrze ze sie wyjasniloKuzwa, wlasie przed chwila byl nasz landlord i mowi, ze nie zaplacilismy czynszu za kwiecien i maj
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość