Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2008, 14:24

Eve jak ja bym chciala chociaz raz zobaczyc mojego Jace pod wpływem alkoholu :ico_oczko:
wiec sie nie przejmuj, mężczyźni czasem muszą sie napic :ico_oczko:

nie wiem kiedy wracam bo bilet musze kupic a jakos ceny skacza jak nienormalne :ico_oczko:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Szymusia sto lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2008, 17:02

czesc
marta kto by pomyslal ze tak sie nudzisz? przeciez w ogole nas tu nie odwiedzasz :ico_nienie:
no ale dobrze ze czas mija spokojnie i wesolo hihi
fajnie ze franus sie rozkrecil. dlaczego tylko ja mam miec przewalone? hehe
u nas jazda na maxa... leon wstaje przy byle czym i porusza sie z predkoscia swiatla.. czasem chcialabym zeby lezal i bawil sie jedna zabawka choc dluzej niz 10min
no ale przeciez ciesze sie, dziecko mi sie rozwija hehe

eve mezulek wytrzezwieje i bedzie sie łasił, przepraszał i bedziesz miec przewage nad nim hihi szybko ci minie hehe

fela cholera dobrz,e ze maluchom nic sie nie stalo. ale baba rzeczywiscie jakas bezmyslna
dobrze ze jej nagadalyscie wrrr

my wlasnie wrocilismy do domu na chwile hehe
chlopaki graja dzis mecz jak co niedziele i my zamiast spac jak zwykle do 11 pojechalysmy z nimi, zostawili nas w centrum w shoppingcentre hehe
takze bez komentarza :-D
teraz szybki obiadek, i jedziemy na kręgle
milego dnia

p/s fotosik nawala na maxa, nie moge wam fotek pokazac :ico_zly:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2008, 20:57

eveglowa do gory,chyba zbyt czesto piwko z kumplem mu sie nie zdarza,co??
to prawda nie zdarza mu sie to
ale tak sie wkurzylam bo on zamiast sie od razu polozyc to jeszcze dyskusje bedzie ze mna prowadzil..wrrr
zakrecila filizanka :ico_olaboga: i nasze maluchy niespodziewajac sie tego stracily rownowage i spadly na podloge
no to rzeczywiscie jakas nieodpowiedzialna baba bez wyobrazni
i wcale sie nie dziwie Kondziowi ze sie zrazil, dorosly by sie wystraszyl a co dopiero dziecko :ico_olaboga:
le jakos nie mam nastroju :ico_noniewiem: Jak mi sie wszystko ulozy to wroce :ico_oczko:
a co sie dzieje??? Ty zawsze taka rowna babka z takim powerem i nie masz nastroju???
wracaj do nas szybko :ico_nienie:
chciala chociaz raz zobaczyc mojego Jace pod wpływem alkoholu :ico_oczko:
to Twoj J taki calkowity abstynent??? :ico_szoking:

a my dzisiaj tak
pojechalam o 10.00 do moich rodzicow wkurzona na M na maxa
no ale przekazalam mu ze tez ma zaproszenie na obiad do moich rodzicow
a ze odsypial wczorajsza impreze to z lozka zwloklam go dopiero ja jak przyjechalam po niego zeby go zabrac na ten obiad do moich rodzicow :ico_olaboga:
jakos tak tylko "sluzbowo" z nim rozmawialam, mialam nerwa i tyle
ale przeszlo mi, ja nie wiem ale ja jestem taka ze wiem ze przeciez jestesmy malzenstwem i tak sie pogodzimy wiec po co gniewac w nieskonczonosc, no ale troche trzeba zeby nie pomyslal ze tak calkiem bezkarnie mu to przeszlo :ico_oczko:
pojechalismy do znajomej z porodowki
dzieciaczki juz zainteresowane soba, maly Jas na widok Szymcia wpadal w wielki ryk
cos jak z ostatniej wizyty u nas
no i pozegnalismy sie tez z nimi z nadzieja ze sie jeszcze spotkamy :ico_sorki:
wrocilismy o 20.30 Szymcio zasnal w samochodzie ale przy rozbieraniu sie wybudzil wiec M go ponownie ukolysal w wozku :-D
no i teraz juz spokoj i pelen luz
przywiozlam torby za zapakowania od rodzicow i jutro zacznie sie u nas goracy okres :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2008, 21:03

Madziu no nudze sie ale na TT brak czasu bo brak netu... ja mieszkam na wsi a tu jak zawije to nie mam netu :ico_oczko: :ico_olaboga:

o matko spadam bo misiek wola :ico_olaboga: chodzi spac koło 23 .00 :ico_puknij:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2008, 23:05

ale byla smiechawa na kreglach
oczywiscie ja nie za dobra w kulach hehe wiec wkurzalam sie niesamowicie na niepowodzenia hihi normalka u mnie :oops:
lelek szalal, raczkowal wprost to toru, czyli tam gdzie zakazane hehe
fotki beda na dniach

zycze wszystkim spokojnej nocki
a ja uciekam bo jutro o 6 rano wyjazd
oby pogoda dopisala
mam nadzieje ze wrazenia beda niesamowite
buziole papa

a wklejam zalegle wczorajsze foty
dobranoc papa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2008, 14:19

Madziorka zdjecia ladne, super Lelo stoi sobie :-D udal sie weekend majowy :ico_oczko: Wczoraj sie obnosilam w takiej samej fryzurce co ty :ico_oczko: . Napisalam ci PW dla Adama :-D :-D

Co z Gosia888? Czesto jest na gg dostepna, a do nas nic nie skrobnie tutaj :ico_placzek: Opuscila nas jak Kaska :ico_placzek:

Marta WRACAJ!!!!

Ewa wyjazd sie zbliza wielkimi krokami :ico_brawa_01: Na poczatku na pewno bedzie ciezko, ale trzeba zacisnac zeby i przeczekac te kilka miesiecy :ico_oczko: Potem bedzie lepiej. Ja wlasnie jestem w trakcie "zaciskania zebow" hehe :-D

dziewczyny trzymajcie jutro za nas kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: (zwykle jak Wy za mnie trzymacie to sie wszystko dobrze mi uklada). Powiedzialam szefowi, ze nie chce juz pracowac, ze wzgledu na dziecko, ze to byl zly pomysl, zebym to ja pracowala, a Dan siedzial z L w dom i zaproponowalam, szefowi, zeby wymienil mnie na Dana. W piatek Dan byl na rozmowie z moja menagerka i mowi, ze mu niezle poszlo, a jutro maja mi dac odpowiedz. Moze jutro bedzie moj ostatni dzien w pracy :ico_oczko:
A jak to nie wypali, to Dan i tak jest w trakcie intensywnego poszukiwania pracy, wiec i tak zrezygnuje ze swojej pracy. Przyjdzie mi to z lekkim sercem, bo to tylko o kase chodzilo i rzeczywiscie pierwszy miesiac byl spoko, ale ostatnia wyplata byla niezadowalajaca :ico_noniewiem: Miesieczne wyplaty duzo taxu wpiepszaja, ale poza tym i tak sie inaczej na poczatku z nim umawialam :ico_noniewiem:
W pracy od Polek mi sie za to dostalo, ze niejedna bylaby szczesliwatyle zarabiajac, ale one nie maja do utzrmania trzech osob bez benefitow jeszcze (dopiero dzis mi formy przyslali) :ico_noniewiem: Tak wiec ja szukac bede teraz czegos na weekendy, a Dan normalnie.

Awatar użytkownika
eve81

05 maja 2008, 18:20

dziewczyny trzymajcie jutro za nas kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:
ja juz trzymam i tez prosze o to samo :-D
Tak wiec ja szukac bede teraz czegos na weekendy, a Dan normalnie.
ja dokladnie wlasnie o czyms takim myslalam w naszym wypadku, ale zobaczymy na ile sie to sprawdzi.

Jasnie Pani :), ile placicie za mieszkanie??? bo mnie wlasnie to najbardziej przeraza :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2008, 18:29

ja juz trzymam i tez prosze o to samo
nie ma sprawy :ico_oczko:
Jasnie Pani :), ile placicie za mieszkanie??? bo mnie wlasnie to najbardziej przeraza
tu troche taniej niz w innych czesciach UK. Placimy za domek (salon, 2 sypialnie i jedna lazienka) 400 F czynszu, za ogrzewanie nam wychodzi ok 100 miesiacznie (ale teraz cieplej to juz mniej grzejemy) i za prad jakies 40 F miesiecznie. Woda poki co za darmo.

Kuzwa, wlasie przed chwila byl nasz landlord i mowi, ze nie zaplacilismy czynszu za kwiecien i maj :ico_szoking: . Ja mu odcinki pokazuje, a on wielce zdziwiony, skad my mamy ten numer konta?? Nosz cholerka sam nam dal! Okazalo sie, ze dal nam swoje osobiste, a wplaty za mieszkania ma na firmowym i nie sprawdzil tego :ico_puknij: :ico_puknij: Sam sie stresuje i nas denerwuje :ico_puknij:

Fajna pogoda dzis :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

05 maja 2008, 18:45

witam w piekny sloneczny dzionek
trzymam kciukasy mocno za was laski.(janie i eve)

madziorka fajne fotki :ico_brawa_01: fajnie lelek sobie stoi :ico_brawa_01: i dam z kanguka robiacy super :ico_brawa_01:

moje chlopaki spia po dniu spedzonym na zakupach.szukalam crocs dla kondzia i nigdzie nie moglam znalezc :ico_zly: i zamowilam przez neta,nie lubie tak zamawiac bo zawsze jakies jaja sa.ale mam nadzieje ze przyjda szybko.
takie kolorki chialam a w sklepach nie ma.
Obrazek

konrad juz zapomnial o swoim upadku na karuzeli bo wczoraj i dzisiaj krecil sie na maxa :ico_oczko: :ico_haha_01: wcinal wate i szalal :ico_haha_01:
no wlasnie gosia gdzie sie podziewasz?????????

Awatar użytkownika
eve81

05 maja 2008, 18:57

fela, ja wlasnie widzialam u nas w Silesi takie stoisko z tymi gumowymi butami, i sie zastanawialam do czego one sa, ale tak podejrzewam ze do wody, tak???

my jutro rano po odbior pszportow
chcialam jeszcze Szymciowi badania tu zrobic przed wyjazdem: krew i mocz tak kontrolnie
i jutro tez wizyta u pediatry, wazenie itp. zapytam od razu jakie leki mam zabrac do UK i co mam zrobic z mlekiem bo Szymon pije takie dla alergikow na recepte a w UK takiego nie ma :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-05-05, 18:58 ]
Kuzwa, wlasie przed chwila byl nasz landlord i mowi, ze nie zaplacilismy czynszu za kwiecien i maj
no to niezle musial was wkurzyc, dobrze ze sie wyjasnilo :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”