Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 19:11

Becia zobaczysz u Ciebie też się zrobi ładna pogoda. Ale faktycznie jak jest szaro i ponuro to się lubią doły włączać :ico_zly:

A my już jesteśmy w domku. Emilka ogląda Teletubisie a ja szykuję rzeczy do kąpieli i studzę wodę na kaszkę. Nie wiem czy mój mąż zdąży wrócić z pracy na kąpiel. Jak nie to będziemy się samę ciapciać :-D Emilka obudziła się dzisiaj o 12.30 więc już długo nie pociągnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 19:18

no moja spała po objadku 2h o 15.30 wstała ,ale o 17.30 znowu poległa ehhh ...pogoda taka śpiaca ,ale kimneła tylko pół godzinki i juz nie śpi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 19:47

moja juleczka tez mało co spała ale dalej grandzi zaraz ide robic jej podwieczorek potem troszke sie pobawimy i idziemy sie ciapciac a jutro znów do pracy :ico_noniewiem: na 13 i do 20

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 21:10

A Emilka już śpi :-D Położyłam ją chwilkę po 19 ale się wierciła, wkońcu zrobiła kupsztalka (4 dzisiaj) i poległa :-)

A ja się już dzisiaj z Wami pożegnam. Idę sobie obejrzeć CSI na Polsacie i nyny
Spokojnej nocki marcóweczki

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 21:53

Julcia tez juz spi i tak jak Aga ogladne sobie CSI i ide nyny
Spokojnej nocki
DOBRANOC

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 23:02

kurde :ico_zly: gardło nie boli nie kaszle ,a teraz na przekur z nosa leci :ico_placzek:[size=200],mela [/size]załapie nie uniknione ,dopiero do łóżka wylądowała,zaczeła biegać wsciekać sie nie miała zamiaru spac ,wręcz przeciwnie skora do zabawy ,kiedy ją połozyłam z wielkim żalem sie rozbeczała :ico_placzek: :ico_olaboga:

[size=200]gośka[/size] jak niedziela upłyneła ?....czekam na relacje

hm... :ico_noniewiem: ciekawe co z [size=200]urmajo [/size] minoł weekend ,a ona sie nie pojawiła :ico_szoking: mam nadzieje ,ze wszystko dobrze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 lut 2008, 08:17

I tak z rańca :ico_haha_02:
Kórczę wczoraj napisałam posta wkleiłam zdjęcia i mi neta wyłączyli myslałam,ze dostane spazmy :ico_zly: :ico_zly: Więc dziś tak naprędce zdam relacje...Wczorajsza niedziela była lajtowa :ico_haha_01: Po obiadku pojechaliśmy na działeczkę,pogoda była przecudna,normalnie jak wiosna! Później na cmentarz i wracając wjechalismy do teściów na kawkę i słodkie(a nonono rośnie) :-D Przy okazji obcięłam teścia,a niech ma na te dzisiejsze urodziny,ha, ha. No i wrócilismy do domku! A teraz wkleję kilka foteczek...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to cos dla was dziewczyny :ico_haha_02:
Obrazek

Jakby któraś chciała kawusie to proszę :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: Mnie dziś niebędzie :ico_placzek: jadę na zakupy do Tesco(bo zapasy się skonczyły,a później na torcika urodzinowego do teścia :ico_brawa_01:

BECIA- ja właśnie wczoraj zrobiłam sobie listę co będę robić w ta sobotę :ico_olaboga: Nie wiem chyba po nocach będę siedziała,hi,hi wyszło nam że będzie 18osób-ale tylko robimy dla takiej najbliszej rodziny...Więc od czwartku zaczynam sie brać :ico_olaboga: Dzis jeszcze torty muszę zamówić :ico_noniewiem:

GOZDZIK-a widzisz jednak się doczekałaś firanki i to wcześniej niz myślałaś-super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

AGUś-bardzo mi się miło zrobiło jak napisałas że tez tęskniłaś/dziękuję bardzo :532: Widzę że też niedzielne popołudnie ci się udało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ASIA-ojj pobalowało się z piciem :ico_haha_01: ale co tam raz niezawsze,dwa razy nie wciąż!!!

Oki ja spadam,póki mały śpi to ja się uszykuje i miłego dnia marcóweczki! Buziolki

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

25 lut 2008, 08:46

Witajcie.

Poczytałam Was troszkę, ale nie mam czasu żeby odpowiadać na posty bo jestem w pracy. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A u nas tak se. Majka chora tzn katar, kaszel i temperatura. Dzisiejsza noc koszmarna. Budziła się często i miała kłopoty z zasypianiem :ico_placzek:
Dobrze, że przynajmniej Miki juz prawie ok. Zostało mu tylko kilka krostek ( te które rozdrapał ).

A ja sobotę spędziłam w pracy, aż do 16 , bo mieliśmy Dzień Otwarty i trzeba było pięknie wyglądać, uśmiechać się i takie tam.
Wczoraj odpoczywałm w domku, a po południu pojechalismy do mojej mamy na urodzinki. Przynajmniej spotkałam się z rodzinka i było bardzo miło.

Postaram się częściej wpadać.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 08:58

Witajcie u nas nocka oki Jula ładnie spała
teraz leży w łóżeczku i opowiada misia z poscieli co jej sie sniło :ico_haha_01:
urmajo, biedna majeczka oby jak najszybciej wyzdrowiała noi Ami Beci bo tez cos biedulke zbiera
ach te chorubska ale wszystko to przez to ze nie było u nas takiej prawdziwej zimy
U nas za oknem piekne słoneczko i ciepło a tu zaraz do pracy trzeba iść :ico_placzek: :ico_placzek:
nana, zdjecia Super fajnie ze Niedziela tak sie udała
i dzieki za Kawusie wypije ja dam juli kaszke i myk po firanke a potem do .... roboty

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

25 lut 2008, 09:21

Ja też się melduję z rana
Nocka spokojna, koło 3 przebudziła się na piciu i spała do... 5.30 :ico_szoking: obudziła się i już nie chciała spać w przeciwieństwie do mnie hihi
Dałam ją do łóżeczka i jeszcze udało mi się zdrzemnąć pół godzinki.

Pogoda dzisiaj jest cudna. Świeci piękne słoneczko i już jest 10 stopni :-D więc spacerek będzie obowiązkowy.
Na 15 idziemy do dermatologa na kontrole. Ciekawa jestem co nam powie

nana cudowne zdjęcia :ico_brawa_01: Michaś jak już fajnie stoi :ico_brawa_01:
gozdzik cieszę się że będziesz miała nową firaneczkę :ico_brawa_01: mam nadzieję że Ci dzionek w pracy szybciutko minie
becia biedaku, zdrowiej nam tutaj szybciutko. Mam nadzieję że Mela nie łapnie nic

Dobra lece robić kaszkę. Gocha dzięki za kawusię. Mmmmmm pycha :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”