Ja mam bardzo małe mieszkanko ale staram się znaleźć jak najlepsze rozwiązania bo trzeba się naprawde na kombinować żeby wymyśleć coś sensownego
Mam mały przedpokój a wnim szafe zabudowaną z drzwiami przesównymi i pawlaczem.
W kuchni która jest strasznie wąska zamiast stołu wąski blat przy którym spożywamy posiłki, na szafki nie było zbyt dużo miejsca więc postanowiłamzrobić kuchnie na wymiar a szfki wyższe takie które sięgają prawie sufitu i w ten sposób więcej mi się w nich mieści. W toalecie która jest wręcz mikroskopijnych rozmiarów zrobiliśmy wbudowaną szafke na chemie szmaty i inne takie tam a muszle założyliśmy podwieszaną optycznie leciutko się powiększyła
. W pokoju dziennym mam trzy pakowne koody + narożna witryna i stolik rtv, do tego udało nam się znaleźć zupełnie przypadkiem bardzo mały narożnik przy ktorym stoi mały stoliczek. Sypialnia to tylko łóżko i szafa która też musiała mieć prZesówne drzwi bo inaczej chyba by się nie otwierała bo pomiędzy łóżkiem a szafą jest tylko 30 cm przerwy
.
Wiecie co tak naprawde to bardzo lubie swoje mieszkanko bo mimo tego że ciasne to jet ono tylko nasze
[ Dodano: 2008-02-23, 10:16 ]Jeszcze pokój corci ale tam to już wogóle zawsze sajgon bo tych zabawek tyle że szok- na wakacje myśle o zrobieniu w jej pokoiku twż takiego systemu przesównego z jakąś odkrytą wnęką na zabawki . Myśle że wtedy pozbędziemy się łóżeczka i kupimy jeszcze jakąś fajną sofke.