No jestem!!!!! Znowu zaniedbałam Was moje kochane!! !
Jakoś ostatnio nie włączam wcale kompa, a tu wyjazd za pasem!!! Ciesze sie ze zaczynacie juz gadać na temat naszego wyjazdu!! Wczoraj widziałąm prognozę pogody i 22, w dzień naszego wyjazdu, ma być 30 st!!!! W piątek też ma byc dużo, około 28st, ale sobota już mniej a niedziela to koło 15 st.... szkoda....
Ale i tak superowo!!!!!!
karolas jestem kobieto i myśle o Was cały czas!!!
Cieszę sie ze kinder bal tak sie fajowo udał!! Zdjęcia superowe, widac ze Kacpi już łamie serca dziewczynek1!! Ale taki z niego przystojniaczek że ho, ho!!
Melusia też oczywiście gwiazdeczka!!
A Ty moja droga za kółkiem, to normalnie czad!!!
kelly
Ale śliczne zdjęcia wkleiłaś!! Tymuś jest przepiękny!!
A nie wiem czy widziałas już i olala, Wasze dzieciaczki są w obecnym odcinku "mamo to ja" wiesz, chodzi o ten konkurs, dziecko na okładce!! Ale fajnie ucieszuyłam sie jak zobaczyłam Tymka i Asie na jednej stronie!! Wypatrywałąm Bartusia i okazało sie na drugiej stronie że mój synek tez jest!! Wszytkie trzy dzieciaki są w tym samym odcinku gazety!!
olala asieńka ma przecudne kiteczki!!! Ale jest ślivczna!!
kajunia Milenka też przepiękna dziewczynka!!! Ślicznie razem wygladacie w trójkę!! Już widzę jakie piękne bedzie wasze drugie dzidzi!! Może chłopczyk tym razem!! Trzymam kciuki żeby szybko udało sie!! No to do roboty!!!
lulu Ty lasko!!! Ale wyglądasz bosko!!! Włoski świetne!! Wyglądałaś szałowo!! A Filka gentelmen jak sie patrzy!!
anilewe ale macie teraz napięty plan!!! Fajnie że tak sie z wyjazdem udało!! Bawcie sie dobrze!!
Aga nie przejmuj sie kłótniami z mężem!! ZAwsze jak ludzie mają silne charaktery to wychodzą spięcia, ale to nic złego!! Dobrze że to właśnie nam tuytaj o tym piszesz, bo też jestem zdania że nie każdym znajomym można sie zwierzać. Jakby nie moja siostra to o większości kłótni nikt by nie wiedział z mojego otoczenia!! Nie lubię się z takich rzeczy zwierzać nikomu!! Co innego Wam!!!
kingas ja też Ci napiszę mimo że większość dziewczyn napisała ze zmiana mleka jest bez[pieczna dla dziecka! Ja podawałam Nan i jakoś tak sie zdarzyło że mój tata kupił dla bartusia bebiko. No i co miałam zrobić??!! Podałam mu i to w normalnych proporcjach, jak zwykle. No i teraz całkiem się na to mleko przerzuciłam i jest ok!! Bez obawy zmień!!
Spadam teraz przygotować obiad i może coś poprasuje!!