Piękny dzisiaj dzionek

normalnie aż serducho szaleje, że słoneczko wychodzi. Idąc do pracy pomyślałam sobie, że gdybym jeszcze do szkoły chodziła to na bank byłyby dzisiaj wagary
Ale cóż już w pracy....
W sobotę byliśmy z dzieciakami w Figlolandii i kurczę Wojtuś boi się tych kulek w basenikach

w ogóle nie chciał tam sie bawić

Interesowały go tylko te zabaweczki na pieniążki co sie bujają i grają - nie wiem jak się to nazywa więc wkleję po południu filmiki to zobaczycie. Na tych zabaweczkach to normalnie pełnia szczęścia
Wczoraj byliśmy też na spacerku troszkę lżej był ubrany Wojtaszek i od razu mu się lepiej maszerowało, a dzieci jak zaczepia
myszka_f super foteczki Malutkiej!!!!
ML brawo dla Tobiaszka za samodzielne chodzenie
kelly ja miałam wymrażaną nadżerkę po Radku i było wszystko ok. To znaczy bez bólu, bez jakiś skutków ubocznych tylko 6 tygodni bez seksu

to normalne po takim zabiegu.
Dorotka widać, ze imprezka udana, wszyscy uśmiechnięci, no i Agatka Gwiazda Wieczoru
Piżamka Wojtuś już dawno śpi w piżamce ale pod spód zakładam mu body na krótki rękaw i skarpetki na nóżki, bo on się strasznie rozkopuje. Chociaż na zmianę mam taką piżamkę-pajacyka z Coccodrillo, tylko już się maława robi
Iwona, Ania opisu porodu super, normalnie jakby człowiek tam był
Iwona fajne foteczki i Patryś faktycznie na nie których zdjęciach do Agatki podobny
Małgosiu u nas w szpitalu w Jastrzębiu takich rzeczy nie stosują (i na całe szczęście). A co do Twoich obaw przed porodem to pociesz się, że ja miałam tak samo. I pisałam już chyba wcześniej, że na pierwszy poród szlo się nieświadomie a drugi poród to człowiek już wie co może być, ale myślę, że pozytywne nastawienie to wielki klucz do łatwego i szybkiego porodu. Ja przy Wojtusiu zaliczyłam szkołę rodzenia bo tak potwornie się bałam(a na dodatek Radka rodziłam ze znieczuleniem a tu wiedziałam, że go nie będę miała)i dzięki mojej wspaniałej położnej szłam rodzić naładowana optymizmem aż ona sama nie wierzyła, że tak we mnie się wszystko odwróciło. A że poród miałam na luzie to już pewnie przeczytałaś
Ale się rozpisałam

to wszystko przez to słoneczko hihi