Hejka z rana
dzieki za odpowiedzi, od razu lepiej sie dzien zaczyna!!
margarita83: tez mi sie podoba ten avatar.. choc na poczatku mnie troche przerazal.. ta stopka "wystajaca" z Ciebie wygladala troche dziko na poczatku ciazy..
Gie: tak, czyta sie to "szu"
a jezeli chodzi o imiona to mamy juz wybrane... ze wzgledu na miejsce w ktorym mieszkamy (takze plany zwiazane z podrozowaniem) jak i fakt, ze moj chlopak jest Anglikiem... zdecydowalismy sie na imiona Jasper Elliott.
Nam sie podoba
Jak jeszcze nie znalismy plci, to bralismy pod uwage rowniez Natalke - dla dziewczynki... tak wiec gratuluje wyboru fajnego imienia
delfi1: nic sie nie martw waga, po urodzeniu dzidziusia bedzie czas, zeby sie soba zajac.. no moze nie od razu
ja poki co nie przytylam duzo, ok. 5 -6kg, jestem w 28 tc... tylko teraz dopiero apetyt mi wrocil... i co gorsza, tylko slodkie bym jadla i pile wiec pewnie moja waga skoczy
jagna30: hejka
chcialabym wrzucic fotke, tylko gdzies mi sie kabel od aparatu zapodzial... jak znajde to wrzuce
mam do Was pytanie: chodzicie do szkoly rodzenia? ja dzisiaj bede to zalatwiac, bo mieszkajac w Hiszpanii, a chcac rodzic w Gibraltarze, trzeba sie troche natrudzic... a tylko dlatego chce do Gib, bo nie mowie po hiszpansku.. ech zycie.
przesylam sloneczne pozdrowienia!! hasta luego!!