CZESC LASECZKINo to ja juz tak pomalutku tyz spakowana jestem ;)
Placek-szarlotka własnie dochodzi w piekarniku co by do znajomych nie jechac z pustymi rekami hi hi, a reszte dopakuje rano i sie kapne bo juz dzis nie mam siły.
yruszamy jakos ok.11.00 mysle albo ciut pozniej tak zeby amelcia spala sobie akurat w samochodzie ;)
WIESCI OD KATELAJDKI biedulka tak sie zmartwiła Bartusiem,bo on jej praktycznie nie choruje ale teraz dostał co pisala ten katar i cała dzis nocke z głowy mieli i sie przejeła czy bedą mogli pojechac. byli na pomocy doraznej i ma jakies leki takie na przeziebienie chyba zapisane ale mają odłozyc wyjazd o jeden dzien,jutro go poobserwowac i pojadą najwyzej w piątek ale lepiej jeden dzien pozniej niz nie jechac wcale ;)
OGNISKO ja mam wielką ochotkę na ziemniaczki z ofnichas hi hi hi, moj maz byl kilka dobrych lat harcerze takze licze na to ze z ogniskiem problemow nie bedzie hi hi no i inni panowie tez sie bedą mogli wykazac hahahahahahahaha
Ja tam na obiad nic nie zabieram zjemy na miejscu.
MAMIA,DOROTKA,ELLEPATI,OLALA,EVA,LULUS,ANILEWE77,MALGOSIA,I POZOSTALE DZIEWCZYNY oczywiscie jak pisala Aga za was wszysktie bedzie toast i caly czas beda was uszy piekly bo bedziecie miedzy nami bedziemy o was mowic hi hi nie martwcie sie hi hi hi
MAMCIA ale doloinka z tym domem oj bym sie wkurzyla i to ostro i bym swoje powiedziala no do jasnej ciasnej co to ma byc
LULU Amelka ma prawie identyczny zestaw-zasob słowek co Flika z małymi roznicami hi hi,na kotka i pieska na obu mowi miaał, i na ptaszki to nie mowi tylko pokazuje jak fruwają hi hi hi
i mowi dzieci no serio mówi dzieci :)
OKI LASECZKI, JA SIE ZEGANM,ZYCZE WAM WSZYSTKIM MILEGO WEEKENDU,MYSLAMI BEDE Z TYMI CO NIE MOGLY DO ANTONINA PRZYBYC I COZ DO PONIEDZIALKUBuziaczki wielkie:)-super pogody zycze nam wsystkim
MALGOSIU i czekam az sie wykulniesz no i na smksa o kazdej porze dnia czy nocy hi hi hi czy zaczęłąs rodzic kochana trzymaj sie tam :)