29 maja 2008, 14:30
ellepati, Iwona77, myszka_f, aga0406, dziekuje kochane, juz mi nawet nie przeszkadza jak mi tu go zbluzgacie bo wiem wlasnie sama po sobie ze nieprzyjemnie mnie traktuje, ale wlasnie nie bylam pewna, balam sie ze to jednak moze cos ze mna nie tak ze sie wymadrzam czy cos, no kurde ale intuicja mi mowi ze to jednak nieladnie z jego strony, nierozumiem jego i niewiem o co chodzi, czy moze on ma jakies problemy ze soba jednak ludzi nie traktuje sie w ten sposob, moze chce mi doradzic, ale przeciez czlowiek tez musi byc racjonalny, on chyba mysli ze niewiem ile milionow bedziemy mieli na remont a ja mu mowie jaki mamy budzet i tyle, nie ma co wydziwiac bo mieszkania po remoncie za wiecej jak 600.000 zl nie sprzedamy, to po co w nie pakowac wielkie pieniadze, a tu o to chodzilo by jeszcze troche dorobic, echh ale ellepati myslisz ze on zazdrosny jest, ale o co przeciez to istne pieklo z tym domem, nienawidze remontow, a dom tez nie jest jakies bostwo, ze chociazby mial czego zazdroscic, kurcze powinien sie cieszyc chlopak ze jakos nam idzie, i dobrze wiedziec ze jak sie kupuje dom to tylko rachunkow do chodzi i wydatkow, taka niespokojna jestem to ten stary kon zamiast mnie wspierac to mnie doluje...ech nie mam juz sil ani ochoty rozmawiac z nim, ciagle go bronie bo tak mi przykro ze ludzie go wykorzystuja bo albo pracuje za 20 zl na godzine i ludzie mu nie doplacaja za kuchnie czy meble o nieee oni po prostu placa mu od godziny, no i albo pracuje w eekendy za darmo bo glupi jest i daje sie manipulowac, my przeciez nie chcemy go wykorzystac, to czemu akurat nas musi tak traktowac?? hmmm przykro mi po prostu i rzeczywiscie ellepati moze podaj mi te numery na priva czy cos, moze warto sie rozejrzec za inna oferta, no bo szkoda sie gryzc i sily marnowac, tylko ten plus z moim bratem byl ze on byl jeden i znam go, i jakos by dalo sie przezyc mniec go w domu, a juz do obcych ludzi mniej mam zaufania i tez czy koszt wtedy nie bedzie wiekszy ?? hmm ale podaj mi te numery jesli mozesz, warto sprawdzic!