Witam was moje kochane !
Wojtuś Hm... myślałam, że będzie bardziej strasznie po moim powrocie do odmu z Martusią, ale nawet nie jest tak źle. Najbardziej jest nerwówka kiedy karmię małą piersią, a reszte zlewa totalnie, nic go nie obchodzi. Jest tylko jeden problem, jak tylko kłade małą na tapczanie, to Wojtuś chce ją całować- a wiadomo jak to z tym całowaniem i delikatnością jest ... raz już nawet "bam-bam" po brzuszku zrobił małej ... na sczęście nic poważnego .. Podsumowując: lekka zazdrośc jest, ale nie jest źle, gorzej jak mój T. pójdzie do pracy ..ale mam mame .. będzie dobrze, jestem optymistką ... i za nic w świecie nie zamienie tego stanu ...A że nie mam czasu na TT i inne przyjemności ..trudno ..jak jest chilka to siedzie jak nie to trudno, chociaz tego mi brakuje najbardziej ..
Aga Przykro mi, składam szczere kondolencje [*]
Bajki, ksiązeczki Od zawsze mi się podobało czytanie dzieciakom, ale jakoś
nie mam motywacji ..i nie czytałam jeszcze ani razu Wojtusiowi ..ale dałyście mi mocno do zasnaowienia..chyba czas zacząc...! Jeśli chodzi o oglądanie ..bardziej rwac niż oglądac woli ..więc mamy tylko te w twardej oprawie, ale te co już zna np. o częściach garderoby to na pamięc pokazuje obrazki.
Moja waga Wierzcie albo nie
ale do poworotu do mojej wagi z przed ciąży ..hiih.. zostało mi zaledwie 3 kg !!!!!!!!!!! Dziś byliśmy na roczku Pawełka- ja jako chrzestna musiałam wyglądać..i wbiłam się bez trudu w moje 36
Jestem w szoku normalnie... Jutro porosze mojego męza o zrobienie zdjęcia ... same ocenicie..Tak jakbym wcale nie rodziła 4 dni temu
Położna Jutro przchodzi położna, mam nadzieje, że nie zaserwuje mi razem z pediatrą Martuni antybiotyku
bo nie odcieli mi w szpitalu pępuszka i teraz mimo, że polewam zaczyna czerwiecieć wokół pępka i ropka się zbiera ..Juro mają odciąć i zadecydować!
Dorota, Luluś Jak w szkole, jak egzaminy!?
Dorotko Wiesz, jestem pod wrażeniem, jesteś naprawdę wspaniałą wnuczką, az miło, naprawdę! Twoja babcia, jest z Ciebie naprawdę dumna na pewno i widać, że bardzo ją kochacie, więc pewnie jest bardzo dobrym człowiekiem!
olala Pytałas gdzie był lekarz wtedy kiedy ja rodziłam .. A tego moja kochana to ja juz wiem, pewnie spał/a ..nie mam pojęcia!
Odwiedziny Nie spoko, moja mama mi pomaga ale ja też lubię być w ruchu ... nie robię nic specjalnego, tylko ciacho czy coś i kawa.. nie dam się wykorzystać !!!!!!!!
Anilewe GRATULUJE potwierdzenia ciąży!
Będę Ci kibicowac jak tylko umiem, trzymaj się i bądź dzielna, będzie dobrze ... !!!!!!!!!!!
ellepati Cudowne fotosiki! Ja mam tak samo jak ty.. potwiernie się koni boje i podziwiam
Qunick, że daje czadu na rumaku !!!!!!!!!!!
Myszka GRATULUJE nowego zakupu !!!!!!!!!!!! No to teraz nic tylko ładowac się w brykę i przyjechac do mnie!
Ania Wiesz, Wojtuś teraz taki cycuś tatowy się zrobił, jak karmie piersią to się wścieka, sama na razie boje się zostawac z dwojką ... I też moge powiedzieć, że "odchorowuje" teraz siostrzyczkę ... ale nie jest źle... jest znośnie ..choć mam nadzieje, że będzie już tylko lepiej!
Cycuś Mała szybko załapała o co biega na szczęście, pije ładnie, czyli jest ok!
Nocki Odpukać.. jak na razie Wojtuś przesypia całe, Martusia też
ale pochwaliłam więc pewnie dziś będzie kichawa noc...
Mecz Zaraz idziemy kąpać Martusie, Wojtuś już śpi smacznie .. i zasiadamy przed TV.. choc się zarzekałam na święte boże, że nie będę oglądac..
Miśkowanie Wcale mi się nie śpieszy jakoś ... wcale a wcale!
[ Dodano: 2008-06-08, 21:29 ]
A, zapomniałam zapytać czy można jeść truskawki jak się karmi piersią?