CZESC DZIEWCZYNY Przepraszam,ze sie nie dawałam znać tyle dni ;) w sumie od środy nie zaglądałam-wybaczcie :)
No poprostu sporo sie dzieje i tak jakos czasu na kompa brak. Po pierwsze to moj maz miał od czwartku 4 dni wolnego wiec same wiecie wykorzytywalismy wspólny czs na maksa hi hi, zakupy,jakies bieganinki po sklepach i takie tam :)
Poza tym w środe jak juz wam
ELLEPATI wspominała i wspomina dowiedzialam sie od niej a włascieiwe od ELLEPATI mezulka ze mają dla mnie propozycje pracy :)))))
WIEC KOCHANE W CIAZY NIE NIE JESTEM ALE SKAD HI HI HI ale jak tylko poczytałam was ze myslicie o ciazy zaczęłam sie smiac hi hi ;)
TAK KOCHANE KROI MI SIE PRACA I TO TAKA JAKA ZAWSZE CHCIALAM MIEC słuchajcie biurowa bo w kancelarii adwokackiej mialabym prowadzic sekretariat :))) jeny ciesze sie a zarazem pelna obaw jestem choc maz Pati czyli Ellepati mnie uspokaja ze spoko dam rade.
Jest tylko jeden w sumie dla mnie powazny problem co z Amelcia bo praca jest dla nie zaklepana od 1 lipca bym zaczynala ale hm nie mam jak narazie opiekunki
((
No wiec wiecie głuwkujemy od tej srody i to ostro co i jak ale pomyslow juz mi brak
(((
Nikomu narazie nic nie mowimy bo i po co skoro opiekunki nie mam narazie wiec nie wiem co i jak bedzie ;)
No to tyle w wielkim skrocie jesli chodzi o tą sprawe co tak nic nie pisałam-w ciazy nie jestem;)
Bardzo by mi ta praca odpowiadala bo brdzo blisko naszego mieszkanka jest dosłownie 5 minut dogi no moze 10 mega spacerkiem ;),godziny to chyba na 8.00-16.00 wiec popoludnia mialabym jeszcze dla dzieci no i praca biurowa a nie fizyczna no i tak to jest własnie ale zobaczymy narazie czuje ze ...ach moze nie bede pisac zeby nie bylo hi hi ;)
A TERAZ SIE POCHWALE wiecie co dostałam od mezulka prezencik bo mam za 2 dni urodzinki hi hi i to taki jaki chcialam a nawet nie spodziewalam sie ze mi to mogłby kupic bo zawsze sianko sianko. Ale jak powiedzial to prezencik na urodzinki i na nasze 10-lat razem-kupil mi nowy telefon :)mam teraz w końcu aparat w tel. i moge miec fotki moich szkrabkow kochanych hi hi hi. Nokie 6131 dostałam. Początkowo chcialam rozową ale potem stwierdzilam ze rozowy lepiej nie bo to młode laseczki sobie takie kupują a nie panie pracujące w kancelarii hahahahahahahaha-nie no zartuje ale powaznie mowiąc to mowie sobie ze czarny jakby cos kiedys bedzie łatwiej sprzedac ;)
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=378495875 tak własnie wygląda tylko my za nia dalismy w Poznaniu 400zł juz z kartą jeszcze dodatkową.
No to oki tyle z chwalenia sie
CO U NAS No dzieciaczki zdrowe, Amelce idą 3 ząbki naraz, wczoraj jak to co weekend bylismy w terenie czyli u mojego meza kuzynki w odwiedzinkach i poznc ich drugiego synka miesiecznego ;0
A dzis bylisy zobaczyc dom znajomych jaki wybudowali i bylismy ekipa dosłownie 18 osob razem z dzecmi licząc czyli 10 dorosłych i 8 dzieci w ZOO było bardzo fajnie pogoda nam dopisala na szczecie udalo nam sie ja wykorzystac bo jak wychodzilismy z zoo to zaczelo kropic ;)
No a tak to musze poczytac co pisalycie zeby nadrobic zaleglosci i byc na bieząco hi hi
JEDYNE CO MI TAK WPADLO W OKO TO ZE DORCIA CHYBA O DZIDZIUSKA BEDA SIE STARAC Dorotko tak???????a jak egzaminy?jak z babcią,jak sie trzymasz?