Michalina obudził mi się po niecałych 2h,a własciwie obudziły go zębole,a ja konczyłam myć okno w salonie
Asiula, wielkie dzięki za punkcika
A zapomniałam dodać i podpowiedzieć ci;zawsze jak coś zrobi to chwal go,wyściskaj-zobaczysz jak bedzie się cieszył
Ja tez zawsze jak tylko coś zdrobi to mówię że jest kochany że zrobił,np.kupala i bije mu brawo -on się tak cieszy że szok! Dzieciaszki są tak mądre,ze czasami sobie z tego sprawy niezdajemy
KAROLCIA-no widzisz tak to jest z tymi lekami,ze niektóre niesłuza
Jak co to podaj mu calcium-wapno np.o smaku bananowym. Ucałuj Maciejka od ciociuli
Czyżbys załozyła sobie tipsiory,no to
Ja jestem z tych moich bardzo zadowolona i własnie w poniedziałek idę do uzupełnienia.
AGUś-wiesz,ze jestes winna nam focie firanek,my czekamy,no pochwal się ciochana
A co do prezentu narazie sie nierozgladałam,pewnie dostanie od gości,i w tedy po roczku zobaczę co dostanie i kupię mu cosik
Teraz to myślałam tylko co mam kupić na urodzinki mojemu mężowi,bo z Maksiem nie było problemu! Kupiliśmu mu elektryczna kolejkę z dworcem i takie tam duperele...A mężowi hmm,zabiorę go do Media Markt i kupie mu kolumny na które cały czas choruje,ale zawsze cuś i biedak sobie odmawia,jak myślicie dobrze będzie?