W końcu dotoarłam na TT

Aga Zdjęcia bombowe, Dzieciaczek sliczny, fryzik Twój bardzo ładny !!! No i widze, że Wojtusiowi też się kręcą włosy

" (...) zmieniałam nerwy na konsekwencje (...)"

Ale świadectwo

Miłego wypoczynku!
Usypianko

ellepati No, no ..podziwiam! I co ..od zawsze maiłaś takie metody na spanko? Dzieciaczki nie protestowały? Super sparawa! Numer z kluczem mnie rozbawił!
mysiacc Witaj kochana! Bardzi masz ładne zdjęcie w avartarku! A wiesz, że raz też już nie wytrzyamłam nerwowo jak mnie Wojtuś po raz n-ty uszczypnął i też go uszczypłam

Qunick Wkleję w przyszłym tygodniu, bo te matoły ze sklepu co kupowaliśmy meble "Małgośka" swoją drogą

Kajunia Martusie odkładam do kołyski na noc do spanka, w dzien też staram się jej nie nosić ..jak na razie system działa, oby działał jak najdłużej! Ząbków u nas jak na razie 13 następnu w drodze, juz się przebija! Szyflady już kiedyś pisałam na forum, że Wojtuś to sznupacz pospolity ... Szafki, szafeczki, komody ..normalna, na porządku dziennym

Niestety znieczulica okropna ... A tak na marginesie to niestety zarówno sklepy jak i inne urzadzenia do przewozu matek z dziecki+wózeczek nie spełniają zadania..masakra gdziekolwiek się wybrać!
ellepati Współczuje i Tobie i męzowi ..wiem co to znacvzy być niewyspana! Bardzo fajne zdjęcia! Ale masz przystoijnych tych chłopaków!
Qunick, Karolka No to u nas też w rodzinie klub laryngolog wita ... Moja siostar też po laryngologach od zeszłego tygodnia z siostrzenicą lata ... Też uszy !!!! I też antybiotyk!
Iwonka Nie, Wojtuś nie chodzi do tyłu ..on się odpycha leżąc na brzuszku rękoma do tyłu

Wstrętny ochroniarz Dziś byliśmy z dzieciakami na zakupach w Auchan i są tam takie autka na pieniązki ... No więc posadziłam tam Wojtusia, uruchomiłam samochodzik iwidze, że małemu się to strasznie podoba bo się uśmiecha od ucha do ucha, piszczy z radości i kręci ile sił kierownicą .. No to sobie myślę, że warto by zrobić zdjęcie i wyciągam aparat, pstrykam fotosy aż tu nagle podchodzi ochroniarz i mi bardzo nieładnie mówi, że mam nie robić zdjęć i se poszedł ... ale powiedział to tak niekulturalnie jakoś, że się wkurzyłam strasznie ...ale fakt faktem- na drzwiach jest znaczek, że nie wolno robić zdjęć