21 cze 2008, 21:03
ellepati, ale przykre zdarzenie sie wam przytrafilo a wlasciwie Boryskowi, oby juz wiecej takich przezyc nie bylo
madzia ta mama to chyba na cos chorowala, bo chyba mloda była kobitka nie,przykro slyszec jak ktos kto ma jeszcze tyle przed soba umiera. Wyrazy wspólczucia
qunick zdrowka dla Ninki i jak tam imprezka?
aga0406gratuluje znalezienia opiekunki, napisz jak sie sprawdzi.
małgosiagratuluje sukcesu i samozaparcia w usypianiu Patrusia,ja swojego nie potrafie naauczyc,wstaje co chwila,zasypia jak sie zmeczy wiec nie wiem czy jest sens tak sie meczy prza 1,5h,bo z dnia na dzien nie bylo postepów.
Ustepowanie miejsca Ja nawet juz nie oczekuje od ludzi,ze gdzies mnie przepuszcza bo dziecko marudzi,chyba bym sie mocno zdziwila.Ale chamstwa i cwaniactwa to juz nie lubie.Ostatnio bylam w urzedzie po akt notarialny i stanelam normalnie w kolejce, z 6 osob bylo,Patryk mi zaczal marudzic, w sumie nic dziwnego,bo myslalam ze zasnie w drodze a on nic a nic ale na ulicy to jeszcze sie czyms zajmie ale stac w miejscu nie lubi,a widze ze kolejka troche stanela w miejscu wiec mowie ze zejde na troche z dzieckiem na dol,zapamietalam jakie osoby stoja i na dole obserwowalam kto wychodzi z budynku,no ale jednak jakos nie zauwazylam i jak wrocilam to byla juz obslugiwana dziewczyna co stala tuz za mna,no to pomyslalam ze nie bede jej przerywac,tylko wyjasnie pozostalym i wejde normalnie za nia a facet przede mna ze on jest inwalida i tez stoi,na co ja mowie ze ja sie nie wpycham,tylko po prostu zeszlam na troche z dzieckiem i wrocilam ciut za pozno a normalnie stalam w kolejce,no myslaam ze padne,bo kolejka zrobila sie jeszcze dluzsza,Patryk bardziej marudny,ale nagadalam jeszcze i facet dal sie przekonac ze tu stalam, bo tak to chyba bym wrocila do domu.
HustawkaPatrus ma ostatnio fazę na hustawkę, jak siada i ja juz teraz razem z nim,bo u mnie nie ma zabezpieczen a on potrafi dluuugo sie bujac no i najlepiej wysoko wiec bezpieczniej ze mna i tak ostatnio to po pol godz potrafi sie bujac haha tak mu sie to spodobalo,choc w domu ma hustawke ale jakos nie wola.