CZESC LASECZKI Nie zaglądałam tutaj od poniedziałku bo od poniedziałku bardzo duzo sie pozmienialo u mnie
Z PRACY W KANCELARII NICI NIESTETY ALBO I STETY No wszyscy w szoku bylismy bo w poniedzIałek jeszcze byłam u tych pani adwokat na rozmowie i wszystko mi tam pokazywały, wyjasnialy z najdrobniejszymi szczególikami, wiec okolo poludnia dostałam telefon od meza ELLEPATI ze te panie prosze zeby mi przekazał ze praca sie o miesiac przesunie i tylko tyle mu powiezialy. Ale mi to nie dawało spokoju co jest grane przeciez dzien dosłownie wczesniej wszystko bylo dogadane na ostatni guzik dosłownie szok. No i tam dzownie a ta jedna mi mowi ze w sumie to przepraszamy za zamieszanie ale jednak tej pracy nie bedzie bo maja kolezanke po fachu ktora zna sie juz na prowadzeniu kancelarii i nie bedą musialy tracic czasu na przyszkalanie mnie
(((((
No mi prawie słuchawka z ręki wypadla jak to usłyszalam,nagle zabraklo mi slow i nie moglam z siebie slowa wydusic. Poryczałam sie i przeryczałam cały poniedzialek.
Maz EELEPATI I ELLEPATI mnie na maska pocieszali,ze sa wredne baby ze tak sie z ludzmi nie postepuje,oszukaly nie tylko mnie ale tez Jasia i w sumie moją opiekunke do Amelci bo kazały mi i opiekunce jeszcze czekac do pierwszego sierpnia a my bysmy glupie czekaly a one juz se kogos tam skoptowaly ale co tam
-podłosc ludzka nie zna granic co nie
I w taki oto szybki sposob moje marzenia o super pracy rozwialy sie w 5 minut niezle co.
No dobra nie ma co do tego wracac i jak to maz ellepati mowi nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem-jasne coc mnie nadal boli jak mnie potraktowaly
Dzis natomiast bylam na rozmowie w sprawie zupelnie innej pracy tez Jasiu maz ellepati mi cos probuje załatwic no i niby od 14 lipca mam zacząc. To praca bedzie w domku,bede miec tel.komorkowy od firmy i mam wykonywac telefony i umawiac ludzi na pewne spotkanka hi hi hi. NO zobaczymy taka sobie praca ale wazne ze jesli sie w to wprawie moze bo nie wiem na ile mi nerowo starczy zeby dzwonic po 8 godz. dziennie i umawiac ludzi i jeszcze zajmowac sie domem hm no zobaczymy jak mi to pjdzie sprobowac mozna a odmowic tez przeciez hi hi ;)
No ale sianko na opiekunke zaoszczędze bo w domku bede z dziecmi i moze sie rozkręce z tym dzwonieniem zobaczymy na ile mi dzieci pozwolą,narazie taka praca ale z czasem moze cosik innego sie trafi dobre i to ;)
Dla mnie liczy sie to ze mimo,ze sie tam nie udalo oni są ze mną tzn. ELLEPATI i jej maz i tyle dla mnie robią a wsumie by nie musieli co nie :)
PaTI DZIEKI WIELKIE
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
MALGOSIU Bardzo mi przykro z powodu pepuszka Martuni ale widzisz nie ma tragedii sie zagoi szybko naszej perełce malutkiej :),głowa do gory.
MAGDZINKA no to widzisz kochana ty sie cieszyc mozesz z nowej pracy,mi sie nie powiodlo ale jakos to bedzie ;)
KAJUNIA od nas tez gorące gratulacje dla małzonka
[ Dodano: 2008-06-27, 08:43 ]
HEJKA Z RANA hhhhm wczoraj wieczorem pisałam jako ostatnia tutaj a dzis jako pierwsza zaczynam hi hi ;)
Własnie kończe jeść sniadanko a ze pogoda piekna od rana mam jakis przypływ energii to zaraz przelece mieszkanko odkurzaczem i wybieram sie z dzieciaczkami do parku. Juz butelki z piciem uszykowane są,jakies frykaski na przekąske i bedą sobie biegac a ja pewnie za nimi ale co tam. Chce isc teraz poki nie ma jeszcze upału na poludnie wróce polozyc Amelcie spac,jak Kacpi bedzie zmęczony to podejrzewam,ze tez padnie no a ja pozniej do pracy a ze dzisiaj ta druga pani ma wolne to ja sama cały bank mam do posprzatania hm juz mi sie nie che jak o tym pomysle ale co tam jakos dam rade,pozniej ja bede miec jeden dzien wolnego ;) w poniedzialek albo w inny dzien ktory sobie wybire