MALGOSIU Ja popieram ELLEPATI bo wiesz co jak sobie przypominam to Kacpi tez zaczął mi sie nagle częsciej budzic w nocy i oczekiwał wiecej uwagi jak sie Amelusia urodzila a on juz duzy chłopak w sumie ;)
Nie budzil sie coprawda z krzykiem ale co godzine potrafił przyjsc zebym go przykryła itp.Moze faktycznie Wojtus jakos mega emocjonalnie przechodzi bo w sumie miał Cie tylko dla siebie przez 1,5 roku a tu teraz zong musi sie dzielic mamusią (((( a moze jakis nowy zebolek mu idzie w tyłu??????????????
MYSZKA_F Kochana ja tez jestem realistką i wiesz co my taką biede klepalismy i to dosłownie niedawno jakies 2 latka temu ze szok. Nigdy mi nawet w myslach nie przeszła wizja naszego domku tak sobie nieraz palnęam ze fajnie by było miec ale nigdy i tym nie myslałam powaznie. Ta wizja powstala w tym roku bo w zeszłym roku złozylismy wniosek o wykup naszego mieszkania zeby bylo tylko nasze a nie miasta no i myslelismy pod tym kątem ze jak juz bedzie nasze to najwyzej sie je sprzeda z czasem i kupi wieksze 3 pokojowe. Ale jak zaczęlismy szukac mieszkań i zobaczylismy cenki takich mieszkań to szoku doznalismy bo ceny są w granicach 400.000 wiec za tą cene to bedziemy miec domek z ogordkiem ;)
Kochana Myszko nigdy nie rezygnuj z marzeń to prawda ja tez niedowiarek jestem i maz mnie poucza ze głupia jestem i mam marzyc bo sie spełni :))))))
Zobacz autko jakie fajne macie juz hi hi ;)
My tez bedziemy miec długi ale bede wiedziala ze splacam swoj dom moj i tylko moj ;) a nie płacic miastu grubą kase bo tu w centrum to kosmos sie zaczął.
Przeraz mnie troche wizja szukania pracy bo chyba bedą dojazdy do Poznania do moejj starej pracy jakby co ale sie pomysli ;)
DAL NAM BANK KREDYT JUpi własnie sie niedawno dowiedzilismy ze bank przynzal nam tyle kaski ile chcheilismy ;) o 15.00 idziemy do banku dogadac szczególy raty itp ;)