Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 lip 2008, 15:35

Janiolek, noo, jakoś do mnie nie przemawia :-)

mi dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było... zrobiłam sobie latte i lecę na ogródek wystawić mordkę do slonka :-)

a u Was jak dzionek mija??

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2008, 16:16

dzień mija dobrze, trochę nudno, zaraz idę też na ogródek posiedzieć na świeżym powietrzu. :-)

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2008, 20:25

mi dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było...
a u nas brzydko i rano lało bo wczoraj umyłam okna :-) :-) ananke, ty mi tu :ico_ciezarowka: nie wmawiaj, nie planuje i jestem na tabletkach. No chociaz i tak mozna zajsc. Na dzien dzisiejszy nie chcę, może kiedys chociaz watpie.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 lip 2008, 20:41

ananke, ty mi tu :ico_ciezarowka: nie wmawiaj, nie planuje i jestem na tabletkach. No chociaz i tak mozna zajsc.
noo, można :-) koleżanka miała jeszcze ciekawiej.. wycięli jej jeden jajnik po drugiej ciąży, bo miała jakieś złośliwe torbiele, czy cosik innego grożnego, założyła wkładkę i dla unormowania cyklu była na tabletkach :-) i co?? i ma cudnego syna z tej mieszanki :-D
dzień mija dobrze, trochę nudno
hej :-) lepiej leniuchować niz się uwijać w ukropie zdarzeń :-D

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2008, 21:00

wycięli jej jeden jajnik po drugiej ciąży, bo miała jakieś złośliwe torbiele, czy cosik innego grożnego, założyła wkładkę i dla unormowania cyklu była na tabletkach i co?? i ma cudnego syna z tej mieszanki
no to pięknie :-) ale wolałabym poprzestac na Lence. Wydaje mi sie, ze nie dalabym rady, bo jednak dwoje dzieci to potrojne utrudnienie.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 lip 2008, 21:09

Janiolek, noo jest ciężej na pewno, ale wiesz... też więcej radości i pękania z dumy :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2008, 21:24

lepiej leniuchować niz się uwijać w ukropie zdarzeń :-D
masz rację :-) :-)

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 lip 2008, 22:14

oo wateczek poszedl do przodu a ja nie w temacie :( tylko tak wstapilam zameldowac sie .......dzisiaj caly dzien lezakowalam chyb macica daje mi we znaki brzusio napompowany ciezko mi siedziec ...........ide nyny kochane trzymajcie sie ....buziole

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 lip 2008, 10:43

dzień dobry :-)

melduję się z rana :-)

oj, muszę Wam się pochwalić, że to usg tak mnie uspokoiło, że normalnie mam wyśmienity humor :-) czuję się też zdecydowanie lepiej :-)

Chłop właśnie dzwonił z pracki, żebym wynalazła jakieś miejsce na wycieczkę :-D więc zaraz się za to zabieram :-)

wcinam właśnie deserek ryżowy z malinkami i jest mniam pycha :-) a w nocy znów kleiłam pierogi, więc cos i się zdaje, że chyba w tym tygodniu spróbuję, bo do tej pory pierogi to nie była moja specjalność :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ico_wstydzioch:

a u Was jak? jak brzuszki?? jak samopoczucie??

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 lip 2008, 10:53

Witam wateczek i wszystkie brzuszki :-D
że to usg tak mnie uspokoiło, że normalnie mam wyśmienity humor :-) czuję się też zdecydowanie lepiej :-)
no kochana od razu widac !!! :-D
bo do tej pory pierogi to nie była moja specjalność
a ja bardzo dobre pierogi robie ale lenia jakos mam moze spotkamy sie i cos wyskrobiemy razem... twoj zapal+moja umiejetnosc to chyba by smaczne wyszly

mam pytanie dziewczyny czy wy macie badania krwi i moczu robione na czczo? bo mi kaza przed cos zjesc a mocz nie musi byc poranny :ico_noniewiem:
i czy mialyscie juz posiew robiony?przeczytalam ze w ciazy robi sie posiew ja czegos takiego nie mialam a wy? to jest badanie podobne do cytologii ...gin bierze probe sluzu z kanalu szyjki nastepnie miesza ja z odpowiednimi skladnikami i choduje 24h po czym moze stwierdzic czy sa jakies bakterie mialyscie ?

[ Dodano: 2008-07-05, 10:55 ]
wcinam właśnie deserek ryżowy z malinkami i jest mniam pycha
a ja zjadlam grzanki z konfikturami i popijalam koktajlem z truskawek :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”