Janiolek, noo, jakoś do mnie nie przemawia
mi dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było... zrobiłam sobie latte i lecę na ogródek wystawić mordkę do slonka
a u Was jak dzionek mija??
a u nas brzydko i rano lało bo wczoraj umyłam okna ananke, ty mi tu nie wmawiaj, nie planuje i jestem na tabletkach. No chociaz i tak mozna zajsc. Na dzien dzisiejszy nie chcę, może kiedys chociaz watpie.mi dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było...
noo, można koleżanka miała jeszcze ciekawiej.. wycięli jej jeden jajnik po drugiej ciąży, bo miała jakieś złośliwe torbiele, czy cosik innego grożnego, założyła wkładkę i dla unormowania cyklu była na tabletkach i co?? i ma cudnego syna z tej mieszankiananke, ty mi tu nie wmawiaj, nie planuje i jestem na tabletkach. No chociaz i tak mozna zajsc.
hej lepiej leniuchować niz się uwijać w ukropie zdarzeńdzień mija dobrze, trochę nudno
no to pięknie ale wolałabym poprzestac na Lence. Wydaje mi sie, ze nie dalabym rady, bo jednak dwoje dzieci to potrojne utrudnienie.wycięli jej jeden jajnik po drugiej ciąży, bo miała jakieś złośliwe torbiele, czy cosik innego grożnego, założyła wkładkę i dla unormowania cyklu była na tabletkach i co?? i ma cudnego syna z tej mieszanki
no kochana od razu widac !!!że to usg tak mnie uspokoiło, że normalnie mam wyśmienity humor czuję się też zdecydowanie lepiej
a ja bardzo dobre pierogi robie ale lenia jakos mam moze spotkamy sie i cos wyskrobiemy razem... twoj zapal+moja umiejetnosc to chyba by smaczne wyszlybo do tej pory pierogi to nie była moja specjalność
a ja zjadlam grzanki z konfikturami i popijalam koktajlem z truskawekwcinam właśnie deserek ryżowy z malinkami i jest mniam pycha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość