mi dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było... zrobiłam sobie latte i lecę na ogródek wystawić mordkę do slonka

a u Was jak dzionek mija??
a u nas brzydko i rano lało bo wczoraj umyłam oknami dzionek leci słonecznie, ale tak prawdziwie słonecznie, jak dawno tutaj w Szkocji nie było...
noo, możnaananke, ty mi tunie wmawiaj, nie planuje i jestem na tabletkach. No chociaz i tak mozna zajsc.
hejdzień mija dobrze, trochę nudno
no to piękniewycięli jej jeden jajnik po drugiej ciąży, bo miała jakieś złośliwe torbiele, czy cosik innego grożnego, założyła wkładkę i dla unormowania cyklu była na tabletkach i co?? i ma cudnego syna z tej mieszanki
no kochana od razu widac !!!że to usg tak mnie uspokoiło, że normalnie mam wyśmienity humorczuję się też zdecydowanie lepiej
![]()
a ja bardzo dobre pierogi robie ale lenia jakos mam moze spotkamy sie i cos wyskrobiemy razem... twoj zapal+moja umiejetnosc to chyba by smaczne wyszlybo do tej pory pierogi to nie była moja specjalność
a ja zjadlam grzanki z konfikturami i popijalam koktajlem z truskawekwcinam właśnie deserek ryżowy z malinkami i jest mniam pycha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość