Małgosiu Doskonale wiem co czujesz bo u mnie było podobnie może nie chodziło o kwestię usypiania ale o inne rzeczy związane np. z nauką siusiania Cezara. Ja z kolei najperw kładłam Boryska jak już zasnął przy cycku a potem szłam do cezarka i czytałam mu baję na dobranoc. Najgorzej było jak wieczorem byłam sama i musiałam dać jeść Borysowi a Cezarek wpadał na różne głupotki. Z czasem mu włączałam bajkę na dvd i dopiero póniej czytałąm książkę jak już Borysek spał. Teraz każdy sam zasypia a ja mam chwilkę dla siebie. :) Nerwy nic nie pomogą, a i Wojtuś pewnie jeszcze bardziej będzie płakał jak się kłócicie
Trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło. Fotki piękne wstawiłaś
[ Dodano: 2008-07-09, 23:37 ]
aga i eva piękne fotki wstawiłyście. Jak tak sabie oglądam to powoli zaczynam mieć doła, że nawet nie mam planów wakacyjnych i narazie siedzę w mieście
[ Dodano: 2008-07-09, 23:40 ]
olala Właśnie doczytałam w necie na tamet szpotawości i wygląda na to, że Borys to ma, rozmawiałam z moją mamą i powiedziała mi , że ja też miałam takie nóżki jak byłam mała, ale ona zauważyłą to dopiero jak byłam w przedszkolu. Zapewne genetycznie Borysek ma po mnie. Zobaczymy, dzisiaj dzwoniłam do przychodni na Mickiewicza i mają terminy prawie półroczne
(:( do tego teraz urlopy i się wydłuża
. Jutro będę dzwonić do koleżanki na 28 czerwca, żeby mi coś załatwiła.
[ Dodano: 2008-07-09, 23:43 ]
aga Wielkie:ico_brawa_01: dla Wojtusia za to , że dzielnie znosi rozłąkę z mamą, podejrzewam, że dlatego łatwo poszło bo jest Radek z nim i jest mu raźniej
[ Dodano: 2008-07-09, 23:45 ]
U nas Wczoraj już nie miałam czasu aby popisać i dzisiaj jest podobnie, z tym że dzisaj poświęciłam czas na moje kochane scrabble :).
Waga i wzrost Boryska 11,05 kg :) i 79 cm. I też mój kręgosłup dostaje ostro po kręgach :)
Dzisiaj robiąłm remanet w ciuchach i część powywyalałam a część wydam. Do tego miałam stertę prasowania i pogoda w kratkę u nas , cały dzień chcaiło mi się spać :) Coś mi się już dziś oczy kleją pewnie od za długiego siedzenia prze kompem, a scrabble dużo czasu pochłaniają :) Dobrej nocy wszystkim paa