Małgorzatko też się dziwie że Agatka pozwala mi zajrzeć w buźkę, ale ona wogóle lubi jak jej się nosek czysi, uszy hyh
Ostatnio musiałam iść do dentysty bo miałam kontrolę po wyrywaniu korzenia, zabrałam ja ze sobą, to koniecznie też musiała usiaść na fotelu ale nie chciała pokazać ząbków tylko dentystce pokazywała swój pępek na który mówi "bubu":-)
Katelajdka ja myślę że Bartuś jest większy od Agatki - przynajmniej tak z zdjęć wnioskuję, wygląda na takiego już dużego chłopca, nie dziecko
Nie wiem gdzie ta moja chowa te kilogramy chyba po kieszeniach
Aga dziękuje i Tobie za słowa wsparcia, skoro pracowałaś w dyskotece to wiesz jak to jest... za pierwszym razem jak poszłam i wróciłam do domu po 22 godzinach to myślałam że mi kręgosłup pęknie, jeszcze Agatka koniecznie chciała się przytulić i musiałam ją na ręce wziąć, jak to bolało
No ale się zawzięła, uparłam się że zarobię i nazbieram na wyjazd
Doczytałam przed chwilką o co chodzi z ciążą
Kajuni, kurczę kobieto pisz co się dzieje, mam nadzieję że wsio ok, ja również znam przypadki gdzie kobieta była w ciąży i do 5 miesiaca dostawała jeszcze okres, jedyny minus to było to że nie można było dokładnego terminu porodu wyznaczyć. Ale urodziła piękną, zdrową dziewczynkę.
U nas jak pisałam odstawiłam pigułki, nadal ich nie biorę, ale tak hmm jeśli dochodzi do nazwijmy to "zbliżeń" to stosujemy tylko prezerwatywy, nie jesteśmy do końca zdecydowani...
[ Dodano: 2008-07-14, 20:53 ]
dziewczyny a jak śpią Wasze dzieci w nocy? Budzą się na karmienie? To znaczy na mleko? Agatka zasypia ok 20:30, no i tradycyjnie o 2 budzi sie na mleko, nie da się jej oszukać sokiem czy cherbatką, potem śpi do 8:00 - 9:00 czasami zdarza jej się obudzić jeszcze ok 6:00 znów na mleko, mam nadzieję że w końcu z tego wyrośnie....
[ Dodano: 2008-07-14, 21:01 ]
mam problem bo nie mogę zmienić fotek w "podpisie" pod moimi wypowiedziami, zawsze mi się udawało, a teraz piszę że w "to" pole mogę wpisać tylko ciąg 9 znaków, zatem teraz w moją wypowiedź wkleję fotkę którą zrobiłam dziś, mój mały rozrabiaka