Jestem ...
Na początek chwale się zdjęciami brzuszka, ale aparat dopiero rozpracowujemy więc czasami moga być nie za bardzo ostre, ale są.... Mam nadzieje, że robienie zdjęć będzie coraz lepiszej jakości:
28 tc:
A to ubieranko do spanka:
Karmienie:
aga Fajne fotoski, aż miło popatrzec na śliczne buziaczki!
Dorotko Kurcze, szkoda, że tak sie to wszytsko na jedną kupę- że tak powiem- zwaliło ... Mam nadzieje, że dasz sobie rade i o żadnej depresji
nawet nie myśl, pewnie to chwilowa załmka od tych wszystkich wydarzeń... Pamiętaj, że masz nas, masz malutką. A co do męża, to chłopy jak się zafukną to gorzej niż dzieci i może dla świętego spokoju powiedź, że już nie chcesz się gniewać, bo nie ma o co ... Może mu przejdzie zły humor ... no chyba, że mamusia go nabuntowała ... no nie wiem ... Ale myślę, że wszytsko już niebawem się ułoży!
A szkoła... Ja miałam podobnie ale mnie ulał na maturze palant... nigdy mu nie wybacze ... Pamiętam jego słowa: "Albo masz pałe na koniec roku i nie przystępujesz do matury albo dopuszczam cie do matury ale i tak Cię uleje ... "
Ale to moja wina, no mam długi jęzor i raz na języku angielskim coś brzęczał o kościele i Rydzyku a nie prowadził lekcji no i mu to powiedziałm ,że mi się to nie podoba, że tak mówi o tym w co ja wierze a zresztą jest angileski a nie religia
No i od tego czasu miałam same dopuszczające i nie pomagało już nic bo się na mnie uwziął, zawsze miałaj juz pały i z dobrej uczennicy j. obcego byłam tą na szarym końcu niestety ... I na maturze ustnej mnie ulał pacan, twierdząć, że nie umiałam ... No ale ja się odwołałam i poprosiłam o zmane składu komisji . Kuratorium sie nie zgodziło, bo to oni zwołują skład... No i znów przy nim zdawałam, znów chciłamnie ulać... juz protokoły na ndst miałam wypisane, ale poszłam do dyrektora prosto z sali egzaminacyjnej i powiedziałm co i jak ... Dry., poszedł do niego i do reszty komisji, ja i m mówię, żeby powiedzilei jak było naprawdę i ile umiałam, żeby go nie kryli więc jedna babka o dziwo się wyłamała i powiedziała, że odpoiadałam na dost... i zdałam... a on miał przesrane! Zdasz, zobaczysz...
anilewe, olala Możecie liczyc na mój głos!
mamcia Cudne... aż się zastanawiałm, czy to ja w sobie taki cud noszę?! I to z jednego plemnioreczka i jednej komóreczki jajowej takie śliczne dziecię ... Codo ...!
Anuszka U nas dziewczyny- nasze lutówki- to szły w odwrotną stronę i rodziły w styczniu
ale zobaczysz, że urodzisz jeszcze w lutym! Liście malin kupisz w sklepie zielarskim!
Magdzinka Nie przyszło mi do głowy poruszyć tego tematu u ginka ... Masz racje, zapytam czemu tak! W każdym razie nie wiem jakby się nie zgodzić ... Myślisz, że tak można? Ale skoro tak robią ...zapytam, ide 10 marca!
Ojej ... Dobrze, że nic Was nie jest ...autko da się wyklepkać i pewnie ubezpieczenie pokryje koszty bo to nie z Twojej winy na szczęście! Tak zwane szczęście w nieszczęściu!
Cieszę się, że z Joasią już lepiej
Wiesz, mleczko zawsze można spuścić albo znów ograniczyć karmienie i się unormuje... ale dzięki cycusiowi mała nie musiała w szpitalu leżeć... Dziękujemy matce naturze...
katelajdka Dzielny ten Twój synek! No i jaki chłop z niego ... prawdziwy mężczyzna... Jaki wysoki, brawo!
luluś Ale mnie zmartwiłaś, naprawdę! Jejkuś, biedulko Ty nasza, kuruj się, odpoczywaj ile możesz i oddaj Filipka w ręce tatu a Ty się zajmij sobą! Od czego C isię coś takiego zrobiło? Lecz się i zdrowiej szybko!
qunick Dobrze, że jesteś! Cieszę się że roczek udany!
Odnośnie aparatu, teraz moge też pokazywac filmy ...jak mi się uda to jutro nakręce Małego!