Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2008, 13:02

Witam.........Wlasnie wrocilam od gina........

Glowka juz nisko,lekarz przepisal mi Nystatyne bo mama jakies poczatki grzybicy :ico_szoking: Zapytalam jakie jest prawdopodobienstwo,ze przenosze ciaze(skoro 2 porzednie skonczyly sie wywolywaniem porodu w 42 tc)potwierdzil ze niestety spore :ico_placzek: :ico_placzek: Wiec nie nastawiam sie na szybszy przebieg akcjii.Bedzie co ma byc......................Aha,wyobrazcie sobie ze przez 2 tyg. nic nie przytylam... :ico_szoking:

A teraz musze cos zjesc bo padne

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lip 2008, 15:01

wyobrazcie sobie ze przez 2 tyg. nic nie przytylam...
ja miałam tak samo w 7 miesiącu na dodatek było Boże Narodzenie, Wigilia i ciągłe siedzenie za stołem i zapychanie się do granic możliwości
Byłam wczoraj u jednej z 3ch moich koleżanek z terminem na sierpień (pisałam Wam kiedyś o tym).. ona akurat leży w szpitalu od kwietnia.. i to dosłownie leży. Mogła tylko wstać raz dziennie za potrzebą ew. pod prysznic.. a od ubiegłego tygodnia ma już chodzić, bo zaczął się 36 tydzien i nie ma ryzyka dla dzidziusia :ico_brawa_01: Nie mogę się doczekać małego :-D

Awatar użytkownika
Jagna30

14 lip 2008, 16:04

AniaZaba, wspolczuje jej..........ale najwazniejszy jest dzidzius.
Teraz pewnie moment i urodzi :ico_sorki:

A ja wczoraj chyba sie przemeczylam bo dzis nie mam na nic kompletnie sily ani ochoty..... :ico_noniewiem:

Ide sie polozyc.

Wpadne wieczorem.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 17:53

Witajcie :)

I ja byłam dzisiaj na badankach, mocz, krew i myślałam, że odbiorę wyniki posiewu sprzed dwóch tygodni, ale okazało się, że zobaczę je dopiero na wizycie w następny wtorek... Mam nadzieję, że wszystko ok i że zdążę odebrać wszystkie wyniki na tej wizycie, żebym już miała komplet świeżych do szpitala...

Ponieważ nie mogę się doprosić laktatora od mojej siostry (albo nie szukałą, jak poszukała, to jest niekompletny, etc.), to kupiłam sobie dzisiaj na allegro własny... Nie znam się na tym, a poza tym - mam nadzieję, że będę go rzadko używać, więc nie szalałam i kupiłam za 50 zł odciągacz MY BABY
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=397061852

mam nadzieję, że będzie ok, ale widzę, że ludzie kupują...
będę miała swój i nie będę musiała się prosić siostry, ani nikogo - a tylko laktatora brakuje mi do torby i jestem już ready :)

pojechałąm dzisiaj na te badania do W-wy, Pan był po 12 godz. w pracy i to na noc, więc miał sobie spać... Wróciłam niespodziewanie po 13:00, wchodzę cichaczem do domu, żeby go nie obudzić, patrzę... a Pan robi przemeblowanie!!! Jeah! proszę go o to już miesiąc (trzeba było przenieść łózeczko z dużego pokoju do sypialni, pozamieniać komody, przestawić biurko z kompem i takie tam... trochę roboty jest) Zaskoczył mnie totalnie i jeszcze zrobił taka smutną minę jak weszłąm i mówi, że to miała być niespodzianka... :ico_szoking:

byłam zszokowana... że chciało mu się wcześniej wstać i się za to samemu wziąć...
zresztą - ostatnio jakoś się nie możemy dogadać, więc tym bardziej...

No i mam już wszystko przestawione, musimy teraz tylko kupić jakiś składany stół, bo ten, który mamy obecnie jest za duży... I nawet Pan zaproponował, że kupi go za pieniądze, które ostatnio zarobił robiąc tatuaż... a zawsze pieniądze z tatuaży wydawał na swoje pierdołki, no bo to w końcu jego "dorabianie" :) Nieźle, co??

Co do mojego brzuszka - nooo, śmieszny jest taki, bo sterczy wysoko... ciekawe czy się obniży do porodu... a gdzie Wasze fotki?????????

JAGNA - trzymaj się, już niedługo skończycie ten remont i będzie pięknie :)

Awatar użytkownika
Jagna30

14 lip 2008, 20:38

Gie, remont skonczony :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-07-14, 21:07 ]
To moj brzuch w 37t2d (sorry za jakosc :ico_sorki: )

Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 21:32

JAGNA - no to super, że skończyliście :) teraz tylko odpoczynek... ale sądząc po Twoim brzuszku, który jest już niziutko - długo nie poodpoczywasz... ;)

Awatar użytkownika
Jagna30

14 lip 2008, 21:43

Gie, zobaczymy jak to wszystko sie ulozy,a moze byc tak ze ty bedziesz pierwsza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
delfi1
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 lip 2008, 22:49

jagna30 obniza sie juz brzuchol...co do tych dziwnych grzybicznych schozen to podobno sie robia pod koniec ciazy duzo ciezarnym, bo jakis sie zmnienia uklad hormonow i przez to...pozdro

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 11:58

Witam dziewczyny :-)
Już jestem szczęśliwą mężatką :509: :509: :509:
Bardzo Wam dziękuje za życzonka :528: :528: :528:

Wszystko udało nam sie superowo, a mój P. był w ciężkim szoku jak zobaczył udekorowaną salę weselna. W końcu przyjechał dopiero we czwartek w nocy więc za robotę wziął się w piatek dopiero :ico_placzek:
Za to w sobotę zrobił mi piękną niespodziankę - ponieważ jeździ motorem do ślubu pojechaliśmy trajką (motorem na trzech kołach) i mieliśmy paradę motorów i szpaler z kasków - o mały włos się popłakałam. Było cudnie.
Opowiem wam resztę później i może wrzucę jakąś fotę albo filmik :-) :-) :-)

[ Dodano: 2008-07-15, 12:00 ]
Aha, a co najważniejsze to jesteśmy nadal we troje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2008, 12:35

margarita83, serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szpaler z kasków, to jest coś :-) koniecznie pokazuj zdjęcia :-)

A ja guzdram się, a powinnam zamówić jeszcze rożek dla Maleństwa, bo wkońcu nie dojdzie a urodzę. Ale tyle tych wzorów, ze się nie mogę zdecydować :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”