mam nadzieje , bo póki co od przyjscia ze szpitala nocki były ok.!!! mam nadzieje ze teraz sie wszystko nie popsuje!. mały drzemie terazma zły dzienw nocy na pewno bedzie lepiej
Miałam problemy podczas porodu, po krotce: była cesarka, anestezjolog zle mnie znieczulil i czulam cięcie, wtedy znieczulili mnie ogolnie i mała urodziła się w zamartwicy, zielone wody i owinięta pępowiną 2x, do tego nie oddychała i musieli ją reanimować. Dostała 2 pkty, na szczescie po dwoch minutach podskoczylo do 7. Jednak dali ją do inkubatora, miala problem z oddychaniem, przestawała na chwile oddychac podczas jedzenia, i miala niższa saturację. Do tego powiększoną jedną komorę serca, a trzy dni pozniej nabawila sie zapalenia pluc i zapalenia ucha. Stąd te wszystkie wizyty Na szczęście serduszko juz jest w normie, wszystko sie cofnelo. Wada serca Amelki jest bardzo poważna?pinko, dlaczego musiałaś odwiedzić kardiologa pytam bo moja Amelka ma wade serca i jak tylko ktoś o kardiologu mówi to mnie interesuje to.
Ja na razie się boję, choć mam ogromną ochotę na zapiekankę, albo na pizze, ale poczekam jeszcze, pare razy skusiłam się na wafle przekładane masą i dżemem jagodowym. Poza tym wszystko gotowane, nic smazonego, zadnej kapusty i innych, ciągle tylko marchewka i buraki z warzyw, a z owocw jabłka i dużo biszkoptw i herbatnikw. Nie potrafię się im oprzećA jak u Was z dietą? Nadal nie jecie wielu rzeczy? Bo ja powoli pozwalam sobie na coraz więcej, tzn. próbuję i czekam na reakcję następnwgo dnia. Narazie jest ok. Chyba nic małej nie uczula i jej nie szkodzi. Wczoraj skusiłam się nawet na pomidorówkę, ale próbowałam już zapiekanek (bez grzybów), ciastka z czekoladką itp.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość