Hej kobietki!
Wszystkie kobietki sciskam i pozdrawiam a maluszkom ktore ukonczyly poltoraroczku wielkiego torta stawiam!!!
owowcowego
lagodnego dla zabkow hihih
karolas sliczne fotki z wakacji! Przesliczne mieliscie wakacje, zachody slonca! Juz obejrzalam co do jednej i skumalam to z przenoszeniem hihihi tez mi sie tak zdarzylo raz z Juleczka i sie dziwowala gdzie sie znajdowala
gratuluje kupna dzialeczki i remontu, no to teraz bedzie juz z gorki
jak tam idzie pracka wieczorowa?
lulu hihi nie nie ja juz od ponad miesiaca w Danii spowrotem i juz na nowym domku, jeszcze troche niezorganizowanym, ale powoli sie jakos ukladamy :D a co to za facet ten z ktorym sie poklocilas? czyzbym cos ominela?? jak sie miewa Filipek??
My juz jestesmy na nowym domku od pierwszego lipca, moja siostra tutaj zostala i chyba zostanie do konca wakacji, tyle tylko powiem ze oprocz niej to rodzinka ma normalnie w glowie narobione, bracki od pol roku zaciagnal sie w grze i zamiast robic to 80 procent czasu gra na internecie nie mowiac juz o tym ile kasy na to traci, ani o nockach ktore na to spedza a potem ma rozwalny humor, najlepiej jeszcze by wszystkich zjechal o nic, agresywny, normalnie kobiety mowie wam ze jak tylko skonczy z tym domem niech spada bo nie chce go widziec, takie mi przykrosci ciagle sprawia, a njlepiej juz to dzisiaj, ja mam pierwszy dzien wolny i po uspaniu Julki zasiadlam sobie an komputer a on wielce obrazony ze smieci leza przed smietnikiem na dworzu , to mu wytlumaczylam po raz tysieczny ze smieciarze jeszcze nie przyjechali a w worku nie ma miejsca, a jak mu sie nie podoba to niech sobie te smieci gdzies wsadzi, to on na to ze to nie jego dom, a przeciez typ mieszka tu tez, juz nie mowie o tym ze obiad codziennie robimy my ( A. ) , sprzatamy my ( A. , ja i moja siostra ) a on anwet swojego talerza nie wyniesie, jeszcze dzis sie bezczelnie pytal czy ja mu kanapke zrobie - chyba po moim trupie, kiedy ja do godziny drugiej nie mialam czasu bo Julak sie zajmowalam ktora jest chora i dopiero wtedy po uspaniu jej zrobilam sobie sniadanie, to ten sie pyta bezczelnie
Smierdzacy tylek normalnie!! Ale dosc juz tych smucen, Julka chodzi do opiekunki kilka razy w tygodniu, a ja do pracy juz od miesiaca i jakos idzie nawet ta praca tylko wam powiem ze mielismy problem z pracownikiem - zlodziejem, a reszta to kompletne lenie, ale ja sie przynajmniej staram pracowac i dawac 100 procent z siebie i dzieki temu w tym miesiacu osiegnelismy najlepsze sprzedaze od dwoch lat
a teraz czas na fotki :D bedzie ich duzo ostrzegam!!!!! ale niewiedzialam co wybrac
Julka i ja malujemy
Ulubione miejsce Julkiw domku - otwierac okno i machac do drzewek
Julka na krzeselku
Widok z tylu ogrodu
Zamyslona Julka w patruje sie widok z tylu ogrodu
widok na dom tylu ogrodu ( ta czesc na okno zostala zbudowana przez mojego braskiego - zajelo mu to miesiac czasu przy jego mozolnych ruchach ( sorki jeszcze jestem na niego wkurzona hihi ) ale ladnie wyglada
a to wlasnie moj bracki uwieczniony na zdjeciu kiedy obieral kartofle - jednorazowy przypadek hihihi sorki za balagan, widac z tylu pod oknem pod sufitem ze pokoj jest do remontu
Julci ulubione zabawki to szmacianki, gdy jestesmy w sklepie zabawkowym to wybiera tylko te szmacianki, a na Baby Born nawet nie spojrzy
taki jej czar
w kolejce na zjezdzalnie
i juz po zjedzie A. i moj braski
Julcia na trampolinie
wybuch smiechu Julci z moja siostrencja
ucieczka Julki ( i trzeba bylo ja gonic po parku hihihi )
Julcia na dworzu w piaskownicy - na szczescie jest duzych rozmiarow 3 na 3 metry
w przedpokoju
Julka bawi sie gospodarstwem
a oto ja na palcu zabaw, troche mam zakryta twazr ale po tym zdjeciu wyczerpaly sie baterie i nie moglismy zrobic nic lepszego, nowosc w moich wlosach to to ze mam trwala ale nie wyraznie widac.
to na tyle ufff ale sie nawklejalam!