hej!
Coś wczoraj dotrzeć na TT nie mogłam, wybaczcie, ale po tak długiej nieobecności w domu to trochę było i sprzątania i pranie wielkie robiłam i wogóle do znajomych z Agatką pojechałam, skończyło się na tym, że w drodze powrotnej mój mężuś chciał nam pokazać jakieś fajne miejsce nad jeziorem gdzie moglibyśmy pojechać i urwaliśmy miskę olejową, no i klapa następny nieplanowany wydatek buuu....
A na wakacjach było super, szkoda że mój mężuś nie mógł być cały czas z nami ale dojeżał i nas odwiedzął i na weekendy zodtawał, pogoda była raczej ładna, a dwa tygodnie to wprost upalna, mieszkaliśmy z moją siostrą i naszymi dzieciaczkami w domku z dwoma malutkimi pokoikami (takimi 3mx3m) łazienką i malutką kuchnią, ale obok nas było zaraz wielkie plac zabaw no i 300m od jeziorka, odpoczęłyśmy na maksa, wogóle to był wyjazd nieplanowany, nawet nie zdąrzyłam się z wami pożegnać. Po prostu w niedzielę przyjechała do nas Arleta - chrzestna mojego męża i mówi do nas pakujcie się w końcu nas odwiedzicie, no i tak wyszło że w 4 pojechałyśmy, trochę głupio bo Arleta nic od nas nie chciała, a przecież sporo siedzieliśmy w tym Boszkowie i pewnie nie jedna rodzinka by w tym czasie wynajmowała nasz domek...więc kupiłyśmy jej na pożegnanie mikrofalówkę (wspominała że musi wyposażyć domki w te sprzęty) więc zostyawiłyśmy w naszym z kokardką i podziękowanie, ale się cieszyła hihi. No i wstawiam kilka fotek, ale mało bo większość mam u siostry już w laptopie, jutro zgram i wkleję kolejne, chciałam Wam wszystkim powiedzieć że świetne fotki wklejacie,
mamcia Julcia widzę rozwija sie fenomenalnie, kurcze pewnie będzie jakimś naukowcem
karolas ja już coś ci pisałam o Twoich fotkach z wakacji i powiem jeszcze raz są zaje...fajne!!!! aż serce się kraje jak patrze na nie, tylko pozazdroscić, tacy szczęśliwi jesteście na tych fotkach, nareszcie Wam szczęscie sprzyja i oby tak dalej!
Małgorzatka Martunia rośnie jak na drożdżach i widzę że całkiem ładną figurkę dostajesz, laseczka z Ciebie jak nie wiem co
to ja może poczytam co mnie ominęło
[ Dodano: 2008-08-05, 21:22 ]
ps. daty na fotkach są złe bo mi się miesiace pomyliły - o dwa wstecz ustawiłam