M szczoje chłopaki się kapią a ja choć parę słówek skrobnę.
Przed sekundą przez własną głupotę oderwałam 1/4 tipsa wraz z moim paznokciem
Boli jak cholera.
Najpierw STO LAT DLA NASZYCH 1,5 ROCZNIAKóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Dla wszystkich Chorutkich dzieciaczków życzonka powrotu do zdrówka!!!
Doczytałam kolejne bilansiki i są naprawdę wypasione!!!!!!!!!! Super!
Pięknie opisujecie Nasze smyki
A ja tkwię dalej w przekonaniu że raczej nie zdążę Wam opisać dokonań mojego dziecka z braku czasu.
Co do zamknięcia wątku jestem za!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nie musi czytać co my tu piszemy tak będzie bezpieczniej!
Karolas pięknie wyglądaliście na weselu! A ty po prostu bomba i rewelacja!!! Cud malinka !!!
Małgosiu no moim zdaniem potraktowali cię oględnie bez zbytniego zainteresowania Twoim przypadkiem
Myślałam ze przyłożą się do Twojej sprawy bo dla mnie to ona jest godna ukarania tych co zawinili!!
Brawa dla Martusi za obracanie się na brzuszek
Silna dziewuszka ci rośnie!!
A ta historia z bateriami po prostu koszmar
Nasze dzieciaki są po prostu nieobliczalne
To normalnie jest nie pojęte co potrafią wymyślić
Dobrze że wszystko szczęśliwie się skończyło
Kelly super fotki!!!! Tymuś strasznie zmężniał taki poważny chłopak się z niego zrobił. Ekstra!!!
A Twój tatuaż Rewelka, bardzo bardzo mi się podoba. Piękny jest!!!!!
Ania0807 Fajnie że sobie odpoczęliście i foteczki urocze!!
Ja też ostatnio mam mało czasu żeby skrobać tu parę choćby słówek ale staram sie być na bieżąco i w razie potrzeby pomóc jakby trzeba było. Albo wesprzeć dobrym słowem
Ellepati Spóźnione życzenia dla Boryska
Niech chłopak rośnie zdrowo :ico_buziaczki_big:
Małgorzatka a czy my tu dalej będziemy pisać o naszych Lutowych Dzieciaczkach jakby nie było????????
Kurczę żebyśmy rozdowjenia jaźni nie dostały hihi
[ Dodano: 2008-08-11, 21:14 ]
Tylko teraz nam jeszcze daj uprawnienia do tego wąteczku cio??