ja jestem za tym żeby zrobić te urodzinki i w du*** mieć co inni gadają
a moja teściowa mówi żebym roczek na Boże Narodzenie zrobiła
Masz rację miej w głębokim poważaniu gadki o przesądach.To jest Twoje dziecko i zrób jak uwazasz.A w grudniu to jest gwiazdka.
Ja robie urodzinki Benka 28 wrzesnia bo tydzień póżniej chrzestny i ciocia z wójkiem(Benka) będą juz w Olsztynie na uczelni.Muszę tylko wymyśleć jakies fajne zaproszenia.Juz mi nawet coś chodzi po głowie.
Kocura świetne fotki.I widzę że włoski były długie.Ja chociaż juz ponad pół roku mam krótsze to nadal nie mogę sie do nich przyzwyczaić
.Wkońcu przez 6 lat były do d..... to znaczy siegały do pośladków.
A wiecie, mama robi najlepsze pierogi ruskie na świecie (i pewno dla tych pierogów M. się ze mną ożenił ).
Cos mi śie zdaje że pierogi nie miału tu nić do rzeczy
Nie chcem zapeszać ale Kacper tek ładnie dziś sam zasnoł w 10 minut
Zazdroszczę.Wczoraj Benek zasypiał 2 godziny.Co juz zasnie, wychodzę z pokoju i znowu ryk,lub ktoś zadzwoni domofonem lub włącza muzykę za oknem
Benek ma juz 5 ząbków.Jak nie szły to nie sżły a teraz hurtowo.W poniedziałek druga wyszła górna jedynka a wczoraj lewa górna dwójka.Teraz tylko czekamy na drugą dwójkę bo jest juz blisko.
A jesli chodzi o mnie i o Miśka to jest tak:Po porodzie było ok ok 2 miesiące.Potem przestał mi w czym kolwiek pomagać.Zaczął zachowywać sie jak rozpieszczony gówniarz, który jak czegoś nie dostanie to sie gniewa.Doszły do tego wyzwiska.itp.
Potem napiszę więcej bo Benek sie obudził.