No, włoski miałam dłuuugie. W liceum to po pas,a potem coraz krótsze i krótsze.
Dzionek się skończył. Jutro jedziemy do mamuśki, może nie napiszę, co będzie na obiadek, bo Wam smaka narobię

hehe dla pierogów mówisz to może daj mi przepis to jak Ł przyjedzie to mu zrobię,hehe(i pewno dla tych pierogów M. się ze mną ożenił).
no niestety tak, został pracować na nasEve to ty jesteś bez mężusia,oj to biedny będzie tęsknił
Masz rację miej w głębokim poważaniu gadki o przesądach.To jest Twoje dziecko i zrób jak uwazasz.A w grudniu to jest gwiazdka.ja jestem za tym żeby zrobić te urodzinki i w du*** mieć co inni gadają
a moja teściowa mówi żebym roczek na Boże Narodzenie zrobiła
Cos mi śie zdaje że pierogi nie miału tu nić do rzeczyA wiecie, mama robi najlepsze pierogi ruskie na świecie (i pewno dla tych pierogów M. się ze mną ożenił ).
Zazdroszczę.Wczoraj Benek zasypiał 2 godziny.Co juz zasnie, wychodzę z pokoju i znowu ryk,lub ktoś zadzwoni domofonem lub włącza muzykę za oknemNie chcem zapeszać ale Kacper tek ładnie dziś sam zasnoł w 10 minut
no to tak jak u nas.Teraz Kacper się zachowuję jakby mu znów zęby szły ale jak macałam dziąsło to nic nie czuć no ale jak szły na dole to też nie było czućBenek ma juz 5 ząbków.Jak nie szły to nie sżły a teraz hurtowo.
wkurzające jest to że faceci zostawiają wychowanie dzieci kobietomPotem przestał mi w czym kolwiek pomagać.
Kochana wiem co czujesz też to przerabiałam i na was przyjdzie pora że Benio będzie ślicznie zasypiał.Zazdroszczę.Wczoraj Benek zasypiał 2 godziny.Co juz zasnie, wychodzę z pokoju i znowu ryk,lub ktoś zadzwoni domofonem lub włącza muzykę za oknem![]()
no ja też jestem w nim zakochana, cudny byłna pierwszy plan rzuca się przepiękny bukiet.
hmmm. a dzieci w tym wieku już potrafią okazywać takie przywiązanie? Zuzanka to wie do kogo lecieć jak się czegoś przestraszy w wtedy się kurczowo trzyma. A przytula się jak jest już taka wyciszona,ale nie jakoś za często. Na rączkach jest ok,ale jak tylko się z nią usiądzie to wyrywa się na podłogę i wtedy mnie odpycha.Maciuś nie jest wcale czuły
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość