[ Dodano: 2008-08-22, 22:34 ]
zaraz jedziemy ta opone zalatwiac , znajomy ma podobno ale nie wiadomo czy jakies sruby beda pasowaly

No to piekna nocke mialas,ja ostatnio spie jak zabita a budze sie spuchnieta jak nie wiem bo nie chodze juz w nocy do kibelkajeszcze sasiedzi byli na imprezie i o 2 w nocy latali spici po ogrodzie ze swieczkami i wrzeszczeli
od razu sie uspokoilam i nawet pospalamadia26to super ze macie te oponki
Nie ma czego jeszcze tydzien i w nic nie wejdeAdia!!!!!!!!!!!Jak ja Ci zazdroszcze ,ja w moje dzinsy nawet duzego palca od nogi nie wloze ,przytylam 20 kilo,jestem gruba jak prosie.Dzieki Bogu moj sluszny wzrost troszeczke to maskuje,ale moge sobie teraz podawac rece z Angielkami na ulicy.Na szczescie one bywaja jeszcze grubsze,chociaz to dla mnie teraz marne pocieszenie
No dokladnie tak sie poczulam jak uslyszalam.co innego nawet w polowie ciazy,ale jak juz wszystko gotowe tylko czekasz na swojego synka,a tutaj proszeJA zagladam i wlosy mi deba staja.Wiem co czujesz,nastawienie na chlopca a tu dziewczynka.
No wlasnieto chyba u miszki zaszła pomyłka!! a tak wogóle to GRATULACJE DZIEWCZYNKI
Ja tez ide teraz jakis objad zrobic.A najwazniejsze,ze moj Artur juz sie pogodzil ze bedzie dziewczynka i widze ze mu to duzo latwiej niz mi przyszloja juz po zakupach ale niestety przed robieniem obiadu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość