Witam kobitki,pozwolcie ze zabiore glos,ale nowina Pati mnie zaszokowala.JA zagladam i wlosy mi deba staja.Wiem co czujesz,nastawienie na chlopca a tu dziewczynka.Dokladnie bylo u mojej siostry,wszyscy czekali na chlopaka a tu dziewucha sie urodzila,ktora teraz chyba robi na zlosc i interesuje sie wszytskim tym co plec przeciwna:-)
Ale ja wam tez cos powiem.Mi lekarze tez mowili prawdopodobnie chlopczyk,wogole to kazda znajoma i kolezanka gdy tylko spojrzala to typowala ze napewno nie dziewczynka bo za ladnie wygladam,a dziewczynki ponoc urode zabieraja.
TYdzien temu w piatek,mialam bardzoczeste twardnienia brzucha,ktore wystepowaly w odstepach kilkuminutowych i trawly przez wiele godzin,pojechalam do szpitala .TAm zrobiono mi wszytskie mozliwe badania,wyniki,pomiary,cisnienie,usg i lekarka stwierdzila ze typuje na dziewczynke
I teraz mam wielki dylemat,poniewaz do tej pory tez obstawiano chlopca.
NA szczescie mam troszke nautralnych ciuszkow wiec gdyby byla niespodzianka to az tak zle by nie bylo,a co do plci to dla mnie nie odgrywa to roli,wiec zbytnio sie tym nie przejelam.Ale dziwne odczucie.
Dzidzia zeszla juz do dna miednicy i lezy nisko.Moge sie szybciej rozsypac,ale choc dwa tygodnie musze jeszcze wytrzymac,potem hulaj dusza