osita, sliczne mundurki

A stycznióweczki to chyba mają dużo wolnego czasu ze tak skrobią dużo

Evik, ja też tak czasami mam, wydaje mi się, że raczej brzuszek mam "niski" a bywa że nie mogę zaczerpnąć pełnego oddechu, tak jakby brakowało miejsca w płucach. Czytałam, że to jedna z przypadłości ciężarnych tzw. płytki oddech.mnie dusi i nie mam czym oddychać.
to pokaze moj... z zeszlego tyg z basenuwydaje mi się, że raczej brzuszek mam "niski"
ktoras z dziewczyn na forum mowila, zeby maz przyniosl pieluszke do domu (ze szpitala) zuzyta... zeby zwierzak "oswoil sie" z zapachem dziecka, zanim pojawi sie w domu.A propo psa, zastanawiam się jak zareaguje na maluszka w domu.
Teraz to sie bawie w bycie dobra zonka i pania domuA swoja drogą powiedz co Ty tam robisz, gdzie pracowałaś i dlaczego Japonia Twoim domem się stała?
chyba na TT to będzie pierwsza skośnooka dzidzia
Ciekawe do kogo będzie podobne.
tez tak uwazamjaki ten świat teraz mały się zrobił. Jesteśmy w zupełnie różnych stronach świata a kontakt mamy jakbyśmy były sąsiadkami z bloku:)
oj duzo, duzoA stycznióweczki to chyba mają dużo wolnego czasu ze tak skrobią dużo
kurcze ja mam taki sam problem tylko, ze z kotem. A to maly wariat jest i jak chce sie bawic to podgryza ludziA propo psa, zastanawiam się jak zareaguje na maluszka w domu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MitziAltere, Semrush [Bot] i 1 gość